Renata Sopek: Ne kupam se u tangama jer ne volim izlagati guzu

Poznate manekenke i manekeni govore o nadolazećem ljetu i kako pripremaju svoja tijela za kupaće kostime. Saznajte i primjećuju li muškarci celulit na ženama i zbog čega je ta pojava toliko eksponirana u medijima.

Vlasnica najpoznatije hrvatske guze, manekenka Jelena Glišić, otkrila je da žene pretjeruju kad je omražena narančina kora u pitanju te da zapravo mediji potenciraju cijelu tu strku oko celulita. Na pitanje ima li i sama celulit, Jelena odgovara da to najviše ovisi o rasvjeti. Lijepa manekenka složila se i da seks utječe na liniju, pogotovo ako je jako aktivan.

Atraktivna manekenka Vedrana Linardić priznaje da se voli sunčati i kupati u skrivenim uvalicama jer se tad može skinuti u toples, pa joj ne ostaju tragovi kupaćeg kostima na koži.

Doris Vrečko kaže da nikad ne ide na javne plaže, već u tajnovite uvalice gdje se sunča u toplesu. Otkriva i da nije tip za avanture, flertove, izlaske, a kamoli za seks na jednu noć.

Voditeljica i instruktorica fitnesa Renata Sopek kaže da ne nosi minijaturne bikinije jer voli da je sve na svojem mjestu, da ne curi na sve strane. Priznaje da ne nosi tange pri kupanju jer ne voli da joj guza bude 'tako izložena'. Vjeruje da muškarci ne primjećuju celulit na ženama, pogotovo u određenim godinama. 'Bilo bi žalosno kad bi taj netko s kim si počeo primjećivati celulit', kaže Renata.

 

tportal