VIDEO  Pijana Branka plazila po farmerima, ljubomorna Ava joj pokušala konkurirati

farma
Nakon što je nakon ručka popila koju čašicu više, Branka se počela nabacivati Antoniju, pa Josipu. A Ava se odlučila s najstarijom farmericom - s kojom se dan ranije žestoko sukobila oko poslova na Farmi - boriti za njihovu pažnju.

Dok je Branka ludovala, Antonio joj je kazao "Dobra si ti, Mutti", što je ona prihvatila kao poziv da mu - sjedne u krilo. Ava je, pak, osjetivši da na nju nitko ne obraća pažnju, počela zapitkivati Antonija i Josipa je li zgodna. Kada je Josip rekao da nije, Ava se uvrijedila.

Zaključivši da se Hercegovac baš i ne pali na njen izgled, pokušala ga je zadiviti svojim intelektom, pa je s isforsiranim francuskim naglaskom izjavila kako joj je najdraža knjiga Flaubertova Madame Bovary, što je kasnije ponovila još nekoliko puta.

Ava je tada pokušala još jednom, s pitanjem je tko od kavalira na sajmu pitao za nju, a Josip joj je bez pardona dobacio "Nije!". Dok je alkoholizirana Mutti nastavljala sa svojim ispadom, Ava je, u još jednom pokušaju, zapjevala Antoniju par stihova, no on ju, kao ni ostali, nije "obadao".

- Jel to zato šta san ja zaručena, aaa? - pitala je Ava, a Branka je primijetila da je ona, za razliku os Splićanke, "single" pa "može koga hoće na Farmi.

S obzirom da je Branka  još uvijek privlačila više pozornosti od nje, Ava je odlučila s njom započeti razgovor, a dohvatila se teme starleta. Kazala je da ne podnosi kada ju se tako naziva, jer je ona "žena s fakultetom" te da je "vrlo moralna" jer je do svoje 21. spavala sa samo dva muškarca.

- Ja sam nositeljica sedam titula na svijetu i studentica sam, ali nisam starleta. Ja imam i srce i dušu - kazala je.

Branka je, međutim, nastavila zabavljati farmere, pa je zapjevala Josipu, mašući štapom: "Jer ti si moj rob, i samo moj, i sad ću bičem udarati teee..." a potom je počela zadirkivati Avu i pjevati joj, dok je Splićanka prala suđe "Tko radi, ne boji se gladi".

dnevnik.hr