VIDEO  Manekenka se polomila u previsokim štiklama

manekenke, revija

Zlatne ljuskice, kamenčići i perlice na Burberryjevim košuljama, sakoima i kaputićima nisu ništa prema metalnim šiljcima na Burberry kožnim jaknama. Uz tako jedan 'opaki' kožnjak, dolazi pak nježna središnja opravica, primjerice, lepršava mini haljinica u boji fuksije. A Burberry to tako majstorski uklopi da se i ne pitate ima li tu logike.

Ono što ova renomirana britanska modna kuća još sugerira za iduće proljeće je životinjski print na obojenom materijalu - osim raznih nijansi smeđe i vojnički zelene, nađe se tu i ljubičaste. Boja fuksije česta je i kod modnih dodataka, osobito torbica. Metalik srebrna boja nikako neće izaći iz mode, štoviše, takav upadljiv kaput bit će hit za proljetnih kiša.

I da, nemojmo zaboraviti napomenuti još jednu sugestiju koju ne treba slijediti ako niste naročiti vični ideji. Štikle, vrtoglave štikle u kakvima i manekenke, koje je sam Burberry izabrao, gotovo gube glavu!

Da pojasnimo, osim odličnih proljetnih komada odjeće te Sarah Jessice Parker, Serene Williams i Pixie Geldof u prvim redovima publike, revija koju je na Tjednu mode u Londonu pokazao Burberry ostat će zapamćena i po jednoj (ne)zgodi. Manekenka u vrtoglavim crnim štiklama odjednom je posrnula i pala na koljena, a zatim se podigla i nastavila hodati, ali ne dalje od metra. Štikla ju je opet izdala, te joj se ponovno iskrivila noga, zbog čega je izgubila cipelicu koju je naposljetku uzela u ruku.

Nemojte misliti, vi koji niste probali, da je bilo lako reviju odšetati s jednom štiklom na nozi, a drugu 'odglumiti'. Publika je ipak bila blagonaklona djevojci, te ju je ispratila pljeskom.

izvor: tportal.hr