Veza s mlađim muškarcem?

frajeri, žene, veza, žena, mlađi muškarac, muškarac, stvari, suprug, žena, osvojiti, ljubav, znakovi, čvrsta ljubav, žena, riječi, uvreda, udaja, udaja maloljetnica, žene, dečko, izravno, situacije, veza, muškarac, rečenice, žena, svađa, veza, žena, muškarac, vrline, veza, uspješnost, intimnost, trud, financije, žena, muškarac, veza, sudbina, parovi, istraživanje, muškarac, žena, muškarac, žena, kvaliteta, leptirići, djevojka, dečko, veza, veza, top stvari, muškarci, žene, stvari, voljeti, nerealnosti, muškarac, žena, stvari, muškarac žena, romantika, žena, veze, pogreške, partner, stvari, veza, znakovi, veza, veza, načini, poboljšati , veza, znakovi, kraj, kriza, savjeti, veza, stvari, dogoditi , veza, prevara, načini, muškarac, žena, izgled, istraživanje
U ljubavi nema pravila, a godine stvarno nisu važne. Sve je u tome na koji način prihvatite svoju vezu i stav kojeg se držite. Dakle, na kraju dana ne smije faliti iskrenosti i komunikacije koja je nužna u svakom odnosu i vezi u jednoj velikoj mjeri. Kompatibilnost se najviše očituje u stvarima koje ćete vidjeti kada boravite zajedno.

Razlike su neizbježne

Ako ste u vezi s nekoliko godina mlađim muškarcem, razlike među vama su definitivno očite. Ali te razlike mogu zaista biti zanemarive, primjerice vrsta glazbe i slično. Većinom su one najveće stvari i najbitnije - a to je kompromis i slaganje. Dakle, nema formule kako se ponašati ili nekog priručnika koji daje savjete primjenjive za svakoga - sve je na vama.

Vi ćete se osjećati mlađe

Mlađi muškarac možda ima različite načine zabave od vas, što uopće ne treba biti loše. S vremena na vrijeme dopustite da i njegove ideje dođu do izražaja, to jest da pogledate svijet njegovim očima. Upravo to će vama donijeti uzbuđenje i izazov, ali i potaknite da se osjećate mlađe.

On je u sebi više dijete nego vi

Dijelom zbog toga što je mlađi od vas i što postoji velika vjerojatnost da ne može na sve stvari reagirati jednako kao i vi. Problem može nastati kada se od njega da se ponaša i djeluje kao zrela osoba, a to ne čini.

Poštuje vas zbog toga što jeste

Žene starije od muškaraca jako dobro djeluju na njih. Prvenstveno, cijeni ih se više i zbog toga što imaju više životnog iskustva i drugačijeg pogleda na život upravo zbog nekih situacija koje su u životu prošle. S druge strane, mlađi muškarci teško prihvaćaju odgovornost i malo je vjerojatno da će razgovarati s vama o budućnosti (braku i djeci), i to sve samo zato što nisu spremni. I to je sasvim normalno i vi biste morali oko toga imati razumijevanja.

Ovakve situacije su normalne ako su privremene, međutim, ako se ponavljaju i ako im nema kraja, možda je vrijeme da se zapitate koliko je zapravo on spreman na odgovornost i koju važnost vidi u vašoj vezi. Budite svjesni da neizvjesnost nije dobra stvar, pogotovo kada možda ne težite istim stvarima. Sve je zapravo u vašim rukama i tome da sami procijenite što točno želite od vaše veze - ozbiljnu budućnost ili se ipak radi samo o usputnom flertu.

Svakako imajte na umu da vaš muškarac mora biti svjestan i dovoljno zreo da svaki izazov u vezi vidi kao priliku za učenje i komunikaciju te poboljšanje odnosa. Ako misli ozbiljno s vama, bit će spreman zauzeti stav koji treba i pokazati da želi nešto dugoročno, a ne samo usputnu avanturu.

Izvor: idiva.com