Veliki skandal u Srbiji: Miss pobjegla sa krunom?!

U međuvremenu, stigla je i potvrda da je udata za tenisača Franka Dančevića. Potvrda je stigla od samog tenisača, piše Blic.

U razgovoru za kanadski portal Asapsports.com, Dančević je o svom braku rekao ovo: "Osjećam se sjajno. Pitajte me za 20 godina. Da, dobro je. Zaista sam sretan, moja supruga je divna. Upoznao sam je u Srbiji i sve je super. Stvarno sam zadovoljan", izjavio je Dančević.

Prema pisanju kanadskih medija, Frank Dančević i Nikolina Bojić su se upoznali prije nešto više od godinu dana u Apatinu, rodnom mjestu Frankovog oca, odakle je i Nikolina. Vjenčali se se u tajnosti bez znanja roditelja na jednoj plaži na Floridi početkom ljeta, a zatim su odlučili vijesti podijeliti s najbližima.

Organizatori tvrde da je posljednja informacija koju su dobili od Nikoline ta da je ona angažirala odvjetnika koji će je zastupati u ovom slučaju.
Ukoliko misici bude oduzeta kruna, iz svog džepa moraće da plati odštetu od 50.000 eura.

Novoizabrana mis Srbije Nikolina Bojić potpuno se izolovala nakon što su njene golišave fotografije dospjele u javnost.

Misica je isključila telefon i ugasila profil na Facebooku, a ne zna se ni gdje se trenutno nalazi, jer više ne stanuje na adresi koju je dala prilikom prijavljivanja na izbor. Naime, u prijavi je navela adresu u Beogradu s koje se, navodno, iselila i privremeno odsjela u hotelu.