Veliki planovi Gabrijele Crnjac iz 'Života na vagi'

Veliki planovi Gabrijele Crnjac iz 'Života na vagi'

Brođanka Gabrijela Crnjac, mnogima omiljena natjecateljica prve sezone RTL-ova 'Života na vagi', u show je prije dvije godine, sa 183,7 kilograma, ušla kao najteža kandidatkinja. Iako nije odnijela pobijedu, strogi režim emisije pomogao joj je da 'skine' čak 54,7 kilograma.

Ipak, dvije godine kasnije, iako ne govori o konkretnim brojkama na vagi, simpatična Gabrijela i dalje radi na sebi, redovito trenira i pazi na prehranu. S fanovima na društvenim mrežama redovito dijeli fotografije i događaje iz privatnog života, pa je tako otkrila i kako zajedno s mamom planira skinuti 20 kilograma do Nove godine, ali i da je upisala tečaj švedskog.

Planira li preseljenje u Švedsku, koja je njezina željena kilaža, zašto ju mama zeza da bi trebala napisati knjigu, ali i tko joj je favorit nove sezone Života na vagi, za Story.hr otkriva ova 28-godišnjakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mama i ja zadale smo si izazov - do Nove godine skinuti 20 kilograma. Ipak, nismo se kladile jer bi to bila nepravedna borba s obzirom da ja treniram, a ona ne može zbog zdravstvenih problema. Međutim, na dijeti je i jede po mom režimu, utjecala sam na nju', govori Gabrijela i dodaje kako se prije ovog poteza nije savjetovala sa stručnjacima, jer, kaže, smatra da je puno naučila u 'Životu na vagi', ali i od privatnih trenera s kojima je radila. Otkrila je i koja je njezina željena kilaža.

'Cilj mi je doći na 80, ali me ipak malo više od 20 kg dijeli od toga', objašnjava Gabrijela koja kile 'topi' režimom iz Života na vagi. 'Mama me već zeza da trebam izdati knjigu o kuhanju na pari, pečenju na vodi... Uz zdravu prehranu, treniram u teretani i maltretiram trenera koji ima popunjen raspored da me negdje ubaci. Mariiiooo, pravi mjesta za mene', smije se Brođanka. Novu sezonu 'Života na vagi', dodaje, prati, a ima i 'miljenike'.

'Favorit mi je Robert koji mi je ujedno i u rodu. Uz njega navijam i za profesora Ivana jer je jako simpatičan dečko. Bez obzira što je ispao vjerujem da će se dokazati vani. Drag mi je i Marin koji je također jako simpatičan dečko', govorio Gabrijela i priznaje kako joj se život nakon izlaska iz showa u potpunosti promijenio.

Osim što ima puno više samopouzdanja, počela je raditi i na velikim planovima, pa je tako upisala i tečaj švedskog jezika. 'Ako mi obitelj pomogne, planiram se preseliti u Švedsku jer mi sa 28 godina sezonski posao više nije opcija', govori Gabrijela.