Večeras spektakl: Oliver, Gibonni i Mostarci kao jedna ‘familija’

gibonni i dragojevic
... večeras će zajedno nastupiti na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru, a u sklopu turneje "Familija".

Vrhunska produkcija

Ovaj splitski dvojac za mostarsku publiku priprema pravi vatromet emocija uz pjesme s njihova zajedničkog albuma "Familija", ali i niz drugih hitova uz koje su odrasle brojne generacije. A da će koncert biti na visokoj razini, dokaz je i najbolja moguća produkcija i zvuk za koji je zadužena tvrtka Pro Stage Damira Ramljaka Tigra koja je jučer tijekom cijeloga dana postavljala tone zvučne i audioopreme na travnjaku stadiona.

Za koncert u gradu na Neretvi mjesecima je vladalo veliko zanimanje, a Zlatan Stipišić Gibonni u najavi koncerta za Večernji list kaže kako će ovaj put Mostarci uživati u vrhunskom glazbenom ugođaju.

- Oliver i ja digli smo letvicu visoko i tu samo publika može profitirati jer će sigurno dobiti bolji program nego što je to bilo na našem prvom zajedničkom koncertu prije 16 godina, ističe Gibonni koji je rado viđen gost u Mostaru, a s nekim Mostarcima je postao i više od prijatelja, nešto poput prave "familije".

- Ja sam u Mostaru poludomaći, tu sam često, ne samo u smislu da dođem svirati već tu imam prijatelje i kumove pa svratim na druženje. Volim doći u Mostar, poručuje popularni splitski glazbenik.

Dugogodišnji prijatelji prošle su godine objavili zajednički album "Familija". Dvojica su od najpriznatijih i najnagrađivanijih glazbenika u Hrvatskoj, a upravo za taj album dobili su nagradu "Porin". Kako doznajemo, Oliver i Gibonni bi u Mostaru trebali imati pojedinačne koncerte, a tek nakon toga predstaviti zajednički album. Ipak, Gibonni kaže kako Oliver i on uvijek imaju neki okvirni dogovor koliko će tko svirati, ali se na kraju nikada ne drže tog plana.

- Tu smo slični, dosta smo spontani. Oliver se često odluči pjevati pjesme koje su njemu najviše značile, a ne one što su bile najbolje na top listama. Ako sam dobro raspoložen, znam čak i neke svoje najtužnije pjesme preskočiti. Naš nastup sliči tome da je publika dirigent, a mi smo orkestar. Ta energija publike prijeđe na nas te, dok koncert ne počne, nikad ne znamo u kojem ćemo smjeru ići, ističe Gibonni.

U svakom slučaju, od dvojice prekaljenih glazbenika očekujte koncertni spektakl preplavljen ogromnim emocijama.

Neka nas publika nosi

Koncertni spektakl pod Bijelim brijegom trebao bi trajati oko četiri sata.

Ulaznice se mogu kupiti na info-pultu Mepas Malla, u poslovnicama Globtoura i preko interneta na portalu kupikartu.ba

vecetnji list