Važna sitnica koju većina mladenaca zaboravi napraviti na svom vjenčanju

vjenčanje, mladenci
Mladenci se često brinu hoće li sve proći u redu, paze na mnoštvo sitnica, a jedna stvar zbog koje se većina mladenaca najviše brine je provode li dovoljno vremena sa svojim gostima te vode računa o tome da razmijene barem nekoliko riječi sa svakim gostom.

Zbog toga većina mladenaca zaboraviti napraviti jednu važnu stvar na svom vjenčanju: provesti vrijeme zajedno.

Na dan kada slave svoju ljubav i početak zajedničkog života, mladenka i mladoženja se razdvoje i posvete rodbini i prijateljima te vrlo malo vremena provedu jedno s drugim. Znate li i bez koje pjesme ne prolazi niti jedno hrvatsko vjenčanje?

I naši mladenci svjesni su toga da na vjenčanju nisu proveli dovoljno vremena skupa, ali ističu kako je najvažnije vrijeme koje će nerazdvojni provesti nakon vjenčanja.

Mislim da tu "grešku" rade svi mladenci što ni ne čudi jer ju je dosta teško izbjeći. Mladenci smatraju svojom dužnošću da provode vrijeme s gostima jer im na taj način pokazuju poštovanje i zahvalnost što su došli, što je za mog supruga i mene bilo nešto što se podrazumijeva na našem vjenčanju. No bilo bi lijepo kada bi mladenci na svome vjenčanju više vremena posvetili jedno drugome i tako stvorili još ljepše uspomene, kaže Blaženka.

Žao mi je što moj suprug i ja nismo više vremena proveli zajedno na našem vjenčanju jer smo cijelo vrijeme bili okupirani gostima, ali najvažnije je da sada, kada smo u braku, jedno drugom dajemo dovoljno pažnje, kaže Sandra. Saznajte i koje pjesme za prvi ples mladenci u Hrvatskoj najviše biraju.

Zadovoljna.hr

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.