Usrećila malog pacijenta: Doktorica 'operirala' plišanog vuka i postala hit na Facebooku

Međutim, pedijatrijska gastroenterologinja Christine Waasdorp Hurtado učinila je nešto što je dirnulo mnoge koji su vidjeli fotografiju koju je na svom profilu objavio dječakov otac Kevin Wade.

Naime, doktorica se pobrinula i za plišanog vuka kojeg je Joshua poveo sa sobom u bolnicu. Primijetila je da plišani vuk ima oštećenje na tkanini i zašila ga je dok je Joshua bio pod anestezijom. Nakon svega, plišani je vuk dobio i zavoj, kiruršku masku i rukavice na šapama.

"Ta plišana životinja puno mu znači. To je njegova beba i sama činjenica da su se pobrinuli i za igračku jednostavno je lijepa. Ljekari su u današnje vrijeme na lošem glasu i uistinu je posebno kada vidite da su odvojili vrijeme da se pobrinu za tako malu stvar", rekao je Kevin za CNN, prenosi Index.

"Trebalo mi je pet minuta da to napravim, a Joshui je to puno značilo", rekla je doktorica Hurtado koja je i prije izvela nekoliko operacija na plišanim životinjama kako bi djeci na neki način olakšala boravak u bolnici.

Kevin Wade objavio je priču na svom Facebook profilu, a ista se munjevito proširila društvenim mrežama i dosad skupila tisuće lajkova.