Uspaljeni par prekinuo sušu i istovremeno šokirao ženine roditelje

žene, doba, varanje, popis, seks, prekidanje, hrvatice, ljubavnice, razlozi, hodža, prevara, tinejdžerice, seks, roditelji, seks, prevare, avantura, seks, seks, trudnoća, muškarci, žene, partneri, seks, muškarac, noć, ljubav, pravila, dijeta, seks, savjeti, frajeri, varanje, video, kum, ispovijest, žena, varanje, seks, tehnike, puna kuća, seks, pijanstvo, pozornost, seks, pitanja, odgovori, stvari, krevet, pravila, seks, avantura, muškarci, seks, pogreške, muškarci, žene, seks, prevare, seks, glavobolja, stop, izvlačenje, žene, seks, zapovijedi, seks, žene, seks za jednu noć, preljubnik, anketa, istraživanje, seks, mitovi, istina, zavođenje, koraci, muškarci, žene, žene, seks, zapovijedi, žene, seks, partneri, prekid, fotografija, brisanje, žene, muškarci, zavođenje, žene, varanje, seks, zašto, muškarac žena, seks, pomirenje, čari, krevet, seks, problem, cure, dečko, spavanje, seks, žena, cura, prevara, varanje, pravila, seks, dužina, trikovi, orgazam, gluma, seks prakticira
...vjerojatno je šokirao njegovu punicu i punca više nego bilo što u životu.

Par tjedana nakon što mu je rođena druga kćer, roditelji njegove supruge došli su im pomoći u kući, dok mu supruga ne bude spremna za posao. Prenosi Danas.hr.

Supruga, starija kćer i punica otišli su obaviti neke stvari van doksu se on i punac pobrinili za neke poslove u kući. Kao odgovoran otac stavio je svoje novorođeno dijete da spava u spavaćoj sobi i uključio monitor za bebe u sobi, dok je zvučnik bio u dnevnoj sobi.

Kasnije se supruga vratila i život se nastavio po starom. Ali te je večeri žena bila u posebno dobrom raspoloženju koje je dovelo do, kako je sam opisao "dosta nabrijanog seksa". Nisu se suzdržavali, koristili su igračke, govorili su si prljave stvari i glasno stenjali tijekom "prekida osam tjedana duge pauze".

Nakon što se očistio čovjek je sišao dolje da nešto popije u kuhinji, ali se iznenadio kada je čuo suprugu kako pjevuši. Ali zvuk nije dolazio od nje, već od monitora za bebe kojeg je ranije postavio u dnevnoj sobi, metar od ženinih roditelja.

Njegova ga je punica samo zamolila da isključi monitor kada se vrati natrag u spavaću sobu.

Kaže da nikada više nitko nije spomenuo taj događaj.

Čovjek je rekao kako se on i njegova žena nadaju kako njeni roditelji nisu isključili monitor na svojoj strani jer su bili prelijeni. Alternativa im je jednostavno prestrašna