Upustile se u seks za jednu noć pa osvanule na Twitteru

Nakon što djevojke zaspu, 'frajeri' ih uslikaju i objave na svojim društvenim profilima kako bi potpomogli svoj imidž macho muškaraca koji redovito prakticiraju seksualne odnose s različitim ženama.

Sve dame koje su se pojavile u temi #bedofshame (krevet srama) ostale su šokirane gestom svojih ljubavnika na jednu noć kojima su očigledno bile tek trofeji.

'Ovaj je trend šokantan i nikako prihvatljiv. Ovo je oblik zlostavljanja i nepoštovanja žena. Bilo bi zanimljivo znati pravne implikacije za objavljivanje golih slika ljudi bez njihovog dopuštenja', samo je jedan od komentara, prenosi net.hr.

Ovaj sramotni trend pokrenuo je Gary Beadle, zvijezda reality showa Geordie Shore, odnosno britanske verzije američkog realityja Jersey Shore, kojeg na Twitteru 'prati' pola milijuna obožavatelja.

Unutar veoma kratkog vremenskog perioda Twitter su preplavile fotografije muškaraca s golišavim 'trofejima' koji spavaju u pozadini, a Beadlea su njegovi, testosteronom nabijeni, obožavatelji prozvali 'legendom' i 'herojem'.

 Dakako, Beadle se ubrzo ispričao jer je 'shvatio da je upravo zbog njega pokrenuta manija fotografiranja i hvalisanja na društvenim mrežama'.

Ispričavam se svima koje je uvrijedila moja nedavna aktivnost na Twitteru. Želim se ispričati obožavateljima Geordie Shorea, svojim Twitter sljedbenicima, kolegama s kojima snimam i MTV-ju. Zbilja sam razočarao sam sebe. Sve što mogu učiniti jest ispričati se i zamoliti svakoga tko je objavio fotografije ili komentare da ih ukloni. Ja sam to već učinio', napisao je Beadle.