Upoznao plavušu preko oglasa pa mu ukrala 4.000 eura

zdrvavlje, kava, čaj, kava, kava, zanimljivosti, hrana, kava, čaj, mobitel, kava, seks, izbor, kava, krađa, plavuša, oglas, kava, buđenje, tjelovježba, kava, učenje, studenti, Mostar, ugostitelji, objekti, zatvaranje, kava, cigare, pušenje, buđenje, Rano buđenje, kava, kava, voda, sunce, kava, Facebook, kava, oprez, mostarci, razgovor, kava, kava, kofein, konobar, konobari, hoteli, konobari, ponedjeljak, kava, zdravlje, kava, spavanje
"Kad je ušla onako zgodna, prsata i plava, bilo mi je drago što mi se baš ona javila na oglas. Svidjela mi se", rekao je 64-godišnji Pokas iz Osekova kraj Popovače.

Nije ni mislio da će ga plavuša u četrdesetima prevariti te mu isti dan ukrasti 4000 eura. Na njegov oglas u svibnju mu se telefonom javila žena i predstavila se kao Ana.

"Došla je i skuhala mi ručak. Nakon jela izvadila je iz torbice novčanice od 50 i 20 eura te me pitala imam li možda eure da usporedimo novčanice jer joj se čini da su njezine krivotvorene", ispričao je Mijo koji je novac dobio od prodaje traktora i čuvao ga u različitim kuvertama.

"Novčanice su bile u redu. Zatim je otišla skuhati kavu, iako sam joj rekao da je izbjegavam zbog žgaravice. Inzistirala je govoreći kako je ne voli piti sama, a zna i proricati sudbinu iz taloga pa će nam reći kakva će nam biti veza", rekao je Mijo koji je pristao popiti kavu, a poslije ga je pitala ima li običaj odmarati se poslije ručka.

"Rekao sam joj da se rijetko odmaram poslije ručka. To je bilo oko 16 sati i posljednje je čega se sjećam", dodao je Mijo naglasivši kako se probudio te oko 23 sata.
Ani nije bilo ni traga, a gorjelo je svjetlo u kuhinji i sobi.

"Bilo mi je čudno što sam tako dugo spavao. A onda mi je kroz glavu sijevnulo - gdje je novac? Naravno, nije ga više bilo. Ukrala mi je 4000 eura", rekao je Mijo koji je policiji prijavio krađu i napravljen je fotorobot. Utvrdili su čak i njezin identitet.

Famozna Ana je navodno s vukovarskog područja iako je Miji rekla da je iz Dugog Sela kraj Zagreba, no još je nisu pronašli.

24sata.hr