Uplakana Ava: Želim ići kući jer sam ovdje sama protiv vukova

Ona blista kad joj Marica kaže da uživa kad vidi lijepu ženu, što je njoj, pogledaj je, komentirala je Maja Nikolić Avu te dodala kako joj starleta izgleda jako staro, kao da ima minimalo 35 godina, a ne 24, te da bi trebala srediti zube da bude lijepa. Ava je u međuvremenu Urošu tumačila kako joj nije jasno zašto ne smije reći tko je njoj lijep, a tko ne, bez da je napadnu.

- Ona se nije rodila da bude inteligentna, inteligencija nema veze s godinama - nastavila je Maja komentirati Avu.

Avino ‘gugutanje' s Urošem

- Ja se ne bi htjela odvajati od tebe - rekla je Ava Urošu dok ga je nježno grlila u kombiju, a on joj je rekao da je tako i onako cijelo vrijeme ‘zaljepljena' za njega. Zajedno su smišljali točku koju će izvesti pred ostalim ukućanima. Veliki brat Avi je dao da sama osmisli kako će plesati na Severininu pjesmu ‘Brad Pitt'. Ona je odlučila da će u koreografiji zavoditi Uroša.

- To ti neće biti problem - rekao je Uroš Avi koja na kraju nije izvela svoju točku jer joj ostali stanari nisu htjeli udovoljiti i dati joj da izvede svoju koreografiju. Ava se zbog toga posvađala s manekenkom Nevenom koja joj je rekla da nikoga ne može prevariti sa svojim kvocijentom inteligencije.

Ava pokazala grudi

Avi i Urošu zadatak je, naime, bio odvratiti ukućanima pozornost s vjetrenjače koju oni moraju vrtjeti kako bi ostali vlada dok su njih dvoje opozicija. To im nije uspjelo pa je Ava kasnije izabrala drugu taktitku - izvela je striptiz pred stanarima koji su vrtjeli vjetrenjaču i pritom je pokazala grudi. Svi su se razveselili, ali vjetrenjača nije stala. Ava je zbog toga plakala u kombiju u dvorištu.

- Ona ne kapira da je ljudi ne vole zato što je takva. Meni je nje žao. Sad će još i plakati cijelu noć. Njoj je ego povrijeđen - komentirala je Maja Nikolić, a Milić je rekao da Ava radi predstavu. Soraja, Milić i Maja rugali su se Avi.

- Možda su takve ribe kao ona moderne u nekoj drugoj zemlji, ali ovdje kod nas ne - rekla je Maja. Ava je za to vrijeme u kombiju plakala i govorila ‘Mama, fališ mi...'.

- Želim ići kući jer sam sama protiv vukova u ovoj kući i nemam nikakvu potporu. Vidim ljubomorne poglede ostalih, a čini mi se da će me i Uroš izdati - rekla je Ava, a Maja je njeno ponašanje nazvala žalosnim.

Ava je Urošu pričala kako želi napustiti kuću, kako joj je dosta svega, a on joj je rekao da se ponaša kao slabić i da stvara probleme čim nije u centru pažnje.
‘Skidanjem privlačiš pažnju'

Samo se ti od svih stanara i stanarki presvlačiš 16 puta dnevno pred kamerom, nitko drugi to ne radi. Izvodiš stalno neki striptiz, rekao je Uroš Avi nakon što ga je molila da joj pomogne da skine korzet. Njoj je njegov komentar zasmetao i rekla mu je da više ne želi pričati s njime.

- Ne želim ga vidjeti, on je za mene mrtav. Gadi mi se sve, hoću ići kući - ponovno je plakala Ava koju je Uroševa uvreda jako povrijedila.

- Idi kući i onda ćeš moliti Velikog brata da te vrati k meni. Gledat ćeš me na televiziji i plakati kod kuće jer nisi sa mnom otišla do pobjede - rekao je Uroš Avi, a ona ga je pitala je li zaljubljen u nju pa se tako ponaša.
‘Ava je glupa, razmažena i labilna'

- Ava je popušila foru. Pokazala je svima koliko je glupa, razmažena i labilna, Uroš joj je spustio i sad zna što je realno - komentirala je Maja Avino ponašanje.

24sata.hr