Umjerenošću do njenog srca

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,
U većini slučajeva "budi dobar" savjeti su korisni, jer društvo ne bi funkcioniralo bez obzirnosti, tolerancije i poštovanja. No pretjerana pristojnost u očima mnogih znak je slabosti, a one koji su slabi okolina je sklona izrabljivati. U ljubavnim odnosima, kao i inače, škodljivo je biti prekomjerno obziran, uslužan i nesebičan.

Bilo da imate djevojku ili ste u operaciji zavođenja, prevelika pristojnost mogla bi vas spriječiti u ostvarivanju veze kakvu priželjkujete. Žene cijene umjerenog džentlmena, ali zaziru od slabića. Osim ako ih ne žele materijalno izrabiti. Nije pravedno ni pošteno da dobri dečki izvise u odnosu sa ženama, no izraz "osvajanje" ne rabi se bezrazložno: potrebno je skršiti njene rezerve, ako postoje, te nadjačati konkurenciju. Zatim, od muškarca se očekuje lavlji doprinos kućnom proračunu, što zahtijeva borbenost i žilavost prema poslodavcima i klijentima. Prenaglašena pristojnost u muškarca ženi sugerira nesposobnost u nošenju sa životnim izazovima.

Komplimente treba dijeliti s mjerom
Zvuče li laskanja neiskreno - ne valja. Zvuče li iskreno - opet ne valja. Kažete li joj da vam se sviđa baš u svakoj situaciji, pa i ako je sama svjesna da je neuredna ili izmoždena, pomislit će da nemate kriterija. Dakle, dijelite joj komplimente, ali smisleno i u intervalima, da dobiju na važnosti. Ponekad umjesto komplimenta podarite podršku ili utjehu, jer to zvuči manje dodvornički.

Previše zanimanja
Naravno da je partneru drago ako znate što studira ili radi, omiljene hobije, umjetnike ili jela, ali ako bdijete i puno propitkujete popet ćete joj se na glavu. Žene vole neovisne muškarce s vlastitim ambicijama.

Izbjegavanje kritika nije obzirnost
Suzdržavanje od prigovaranja i dijeljenja lekcija je super. Toga se naslušala u djetinjstvu i ne treba joj dodatni tata ili razrednik. No svatko ponekad griješi i nije zgorega na to ukazati. Prelaženje preko njenih mogućih "kikseva" nije obzirnost, nego beskičmenjaštvo. Uoči li ona da se ni njoj ni drugima ne suprotstavljate, mogla bi poželjeti i sama vas izrabljivati. Ili napustiti.

Poštovanje može škoditi
Lijepe manire i poštovanje odvest će vas daleko. Žene zaslužuju respekt, no ponegdje višak poštovanja može škoditi. U seksualnosti žena cijeni spontanost, strastvenost i dozu avanturizma. Možda priželjkuje i poneku prostotu.

izvor: www.e-muskarac.com