Udana profesorica spavala s 15-godišnjim učenikom: `Ne mogu dočekati noć bebice´/Prijeti joj 12 godina zatvora

profesorica, kazna, suđenje
...dobila je otkaz i sudi joj se po dvije točke optužnice za seksualno zlostavljanje maloljetnog učenika s kojim je navodno imala seksualne odnose u 15 navrata.

Sarah Domres na sudu je izjavila da nije kriva, a prijeti joj kazna i do 12 godina zatvora, piše Unilad.

Prema dostupnim informacijama, njen odnos s 15-godišnjakom počeo je u svibnju prošle godine, a u to je vrijeme on bio djevac. Istraga je započela u siječnju kad je dječakov prijatelj prijavio profesoricu. Policija je pronašla više od tisuću poruka koje su razmijenili, a pregledavanjem njenog računala utvrđeno je da je guglala kolika je zatvorska kazna za nastavnika koji spava s učenikom. U porukama ga je nazivala "bebicom", što je kolokvijalno izraz i za ljubavnika.

"Nadam se da si mislio na mene, bebice. Moram ići jer će on (suprug) uskoro doći kući. Volim te. Budi dobar, misli na mene i ni na kog drugog! Ha ha", "Strašno me privlačiš! Ne mogu dočekati našu noć da radimo što god poželimo" i " Volim te, bebice, i zauvijek ću te voljeti. Samo kažem da ako ti mene ne budeš uvijek volio, molim te da me barem voliš kao osobu koju bi to jako povrijedilo. Nevjerojatan si i značiš mi sve na svijetu. Zauvijek želim biti tvoja", samo su neke od poruka koje je profesorica poslala učeniku,

Susrete su održavali uglavnom na parkiralištu, a jednom i u motelu dok je nje suprug bio na zabavi. Navodno ih je uhvatio i na djelu, no oprostio je svojoj ženi. Uz nju je ostao i nakon uhićenja te početka suđenja.

Određena joj je jamčevina od tisuću dolara.

index.hr