Učiteljica uhvaćena u krevetu s učenikom nakon maturalne večeri tvrdi: ‘Ja sam žrtva’

učiteljica, učenik, seks prakticiranje
...da je 27-godišnja Isabelle Graham, dok mladi muškarac stoji na vratima. Za njega se pak vjeruje da je njezin učenik.

Isabelle Graham uzorna je 27-godišnja kršćanka koja predaje Francuski jezik u srednjoj školi. Na fotki o kojoj bruje svjetski mediji navodno je dokaz da je spavala sa svojim učenikom tinejdžerom nakon njegove maturalne večeri.

Isabelle negira sve optužbe i inzistira da je u njezino piće ubačena droga te dodaje: "Ja sam žrtva".

Daily Record piše kako sporna fotka prikazuje upravo Isabelle u krevetu nakon strastvene noći s učenikom koji stoji na vratima, a koji je protiv nje digao tužbu.

Graham, koja kaže da se čuvala za brak, već je dala otkaz u Whitburn školi u West Lothianu nakon što je optužena da se seksala s učenikom. Moguća kazna za ovo potpuna je zabrana predavanja. Za sada se čeka odluka disciplinskog vijeća.

Isabelle je izjavila kako se kobne noći uopće ne sjeća, a njezin muž Andrew Wilkie je podržava te je uvjeren da govori istinu. Ipak, ne postoje dokazi da je pila ili bila pod utjecajem bilo kakve droge.

Navodno postoji i slika na kojoj se ona i navedeni učenik ljube. Iz policije tvrde kako je Graham prekršaj napravila pri punoj svijesti.

Na prvom se saslušanju nije pojavila i nije poslala nikoga da je zastupa. Ondje je rečeno kako je u sobi bio još jedan učenik koji je snimio spornu fotografiju. Isti je učenik rekao kako je nekoliko puta ušao u sobu i zatekao učiteljicu u krevetu s učenikom.

Čeka se nastavak suđenja ovoj, inače uzornoj kršćanki.

NET.HR