Učitelj 'iz pakla' tjerao školarce da se međusobno seksaju!

Učitelj 'iz pakla' tjerao školarce da se međusobno seksaju!
Učitelj matematike i kemije iz jedne srednje škole iz njujorškog Brooklyna uhićen je prošlog mjeseca pod optužbom da je slao eksplicitne fotografije jednom od svojih učenika, piše New York Times.

No, kada su tužitelji pomno proučili slučaj Seana Shaynaka, doznali su da je isti učitelj učenike odvodio u seks klubove, zahtjevao od maloljetnika da se seksaju i seksualno zlostavio 18-godišnjaka. I to sve u razdoblju od 2011. do 2014. godine.

Nakon što je istraga dovršena, utvrđeno je i da u njegovom vlasništu postoje i stotine fotografija i videa, iz kojih je očigledno da je na isti način zlostavljao i šest djevojčica u dobi od 13 do 19 godina.

Shaynak je sada optužen za otmicu, kriminalne seksualne radnje te nasilno diranje maloljetnika. Isto tako, optužen je da je jednu 15-godišnjakinju odveo na nudističku plažu, slao fotografije svojih genitalija učenicima, davao maloljetnicima alkohol i cigarete.

Na sudu se izjasnio da nije kriv, no ako mu se krivnja dokaže, najveća kazna koja mu predstoji je ona od 25 godina u zatvoru.

rtl.hr