Učenik je prepoznao u porniću pa tražio autogram

učenik, autogram, pornić
Žena čije je umjetničko ime Samantha Ardente odmah je suspendirana na dva tjedna bez plaće dok školski odbor ne odluči što dalje učiniti.

Zvijezda filma 'Serijski zlostavljači 2' odbila je zahtjev učenika za autogramom i kazala mu da njezine 'aktivnosti' zadrži za sebe. No, mladić je nije poslušao. Sve je ispričao svojim prijateljima, a vijest se ubrzo proširila po cijeloj školi. 'Ovakav slučaj još nikada nismo imali. Iako ona nije radila direktno sa učenicima moramo procijeniti koliko će ova priča imati utjecaja na nju, učenike i ostale zaposlenike', kazala je glasnogovornica škole Louise Boisvert. 'To što je učinila je neprimjereno i nedopustivo. No, nije ni ilegalno', kazao je jedan od nastavnika koji je želio ostati anoniman.

Vlasnik tvrtke Pegas Productions koja radi porno filmove, Nicolas Lafleur, osudio je reakciju njezinih školskih kolega. 'Bila je vrlo nervoza. Nije željela izgubiti posao i mislim da još nije svima ni rekla što joj se dogodilo. Nije joj lako'. Lafleur je kazao i kako je internetska stranica njegove tvrtke jučer bila toliko posjećena da su se zabrinuli da učenici te srednje škole pokušavaju vidjeti Samanthu. Stoga su dozvolili pristup jedino registriranim korisnicima koji to i plaćaju.

izvor: dnevnik.hr