FOTO  U Mostaru otvoren novi store naziva 'ASK ME'

ask me, Mostar, prodajni centar mostar, spc mostar

U prekrasno uređenom interijeru pronaći ćete odabrane brendove koji nude bogat izbor moderne, elegantne odjeće za svaku priliku. Brendove koje smo odabrali su kvalitetni i sigurni smo da ćete ih vremenom prihvatiti kao svoju omiljenu marku.

Neke od njih ćemo spomenuti :

AVVA je s dokazanim početkom i donoseći novi koncept muške odjeće izradila autentični modni jezik kojim odražava duh muškarca koji ima stila sa sofisticiranim, mladim i modernim kolekcijama.
AVVA je postala jedna od najvažnijih marki turskog tekstilnog sektora, sa svojim jedinstvenim dizajnom i kvalitetom, nastavljajući pridobivati divljenje u modi globalno kao turska marka.

Cazador, muška odjeća za ležernije prilike i sportski look!
Cazador na Latinskom znači lovac, a u prirodi nijedan lovac bez potrebe ne lovi.Cazdor za čovjeka kreira životni stil koji je lagan, autentičan i u skladu sa prirodom.

CMN je brand za modernog muškarca koji je osnovan 1993 godine, za cilj ima približiti svjetske modne trendove suvremenom muškarcu.
Želite li izgledati moderno, elegantno i osjećati se ugodno u odjeći koju nosite CMN je pravo mjesto za Vas.
Kvalitetni materijali učinili su CMN jednim od brendova gdje uspješan i samopouzdan muškarac može pronaći baš sve što mu treba.
Unutar velikog asortimana odjevnih predmeta od svečanih odijela, poslovnih odjela,elegantnih i modernih košulja i kravata, kao i casual odjeće za slobodno vrijeme. Vrlo bitnu stvar koju želimo istaknuti muške košulje su dostupne od veličine S do XXXL, a odijela, sakoi, jakne od broja 44 do 66.
Možda odijelo nije ono što čini čovjeka, ali lijepo odijelo na Vama sigurno neće proći neopaženo, budite drugačiji - nosite CMN odjela.

ask me,Mostar,prodajni centar mostar,spc mostar

ADL GROUP zadovoljava kupce identitetom brenda i vrijednošću svojih modnih marki adL, Codentry, Love My Body i Night Zoom na lokalnim i svjetskim prodajnim mjestima.

Najvažniji elementi koji razlikuju našu marku su da adL ističe "Blistavu i elegantnu ženu" sa svojim dizajnima.

Codentry predstavlja ambiciozan, energičan i živahan stil. Kreacije „Love My Body" s trendovskim i alternativnim veličinama preuzima pulsi mode.
Night Zoom obuhvaća kreacije s intenzivnom umješnošću korištenjem osjetljivih materijala pripremljenih za noćnu kolekciju.
Naše marke adL, Codentry, Love My Body and Night Zoom uvijek imaju za cilj osigurati visokokvalitetni i široki portfelj proizvoda za naše kupce.

SETRE svojom širokom vizijom zauzela je svoje mjesto među glavnim markama u ženskoj odjevnoj industriji. Setre radi na otvaranju prodavaonica u inozemstvu u narednim danima kako bi održala puls mode.
Setre Textile nastavlja postavljati modne trendove diljem svijeta s bogatim asortimanom proizvoda, kvalitetom na tržištu, prestižnom pozicijom s posebnim izgledom, proizvodom, uslugom i kvalitetom usluga koje se temelje na povjerenju.

DOBRO DOŠLI „ASK ME"!

ask me,Mostar,prodajni centar mostar,spc mostar