Trinaest stvari na koje je svaka žena pomislila tijekom seksa

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,
Evo stvari koje se ponekad motaju u ženskim glavama:

Uf, ovo nije ono što sam očekivala! Svi oni mitovi koji nam kažu da je muškarčeva ruka iste veličine kao i njegov penis su laži. Sve mi smo ponekad ostale zapanjene kada je skinuo gaće.

Ne mogu vjerovati da sam potrošila 400 kuna za novo donje rublje a on nije ni primijetio! Da, dućani bi trebali ponuditi mogućnost zamjene kupljenog rublja za novac zbog nepažljivih dečki..

Čekaj, on hoće da JA stavim kondom?? Postoji li mogućnost da to izvedem na seksi način? Čini mi se da je ovo zamka. Nadam se da neću zasrati.

Stvarno zna što radi. Pitam se tko ga je to naučio. Sve smo ponekada malo znatiželjne kada muškarac zna što radi s rukama, ustima i..znate čime. Sigurno je imao curu koja mu je davala konstruktivne kritike. Trebala bi je naći i počastiti je pićem.

Ovaj lik stvarno neće uzvratiti uslugu?? Obožavamo oralno zadovoljavati svoje partnere, no očekujemo da smo i mi zadovoljene.

Christian Bale bi sigurno bio odličan u krevetu. Hej, fantazija je fantazija. Ako ne povrijedi nikoga, nema ništa loše u tome.

Ne, to nije moj klitoris..Ne, ni to isto. Ajde dečki, nije to kao da tražite inteligentne stihove u pjesmama Jelene Rozge. Da, malen je ali uvijek stoji na jednom mjestu.

Hm..podsjetite me što da radim s njegovim jajima? Eksperti i pravi frajeri se slažu da se treba posvetiti i njegovim dečkima. Ali nekim ženama je to zbunjujuće. Možda zato što su nam govorili da se ne igramo s krhkim stvarima kad smo bile male.

Čekaj- je'l to bio moj mobitel? Poruka ili mail? Ili alarm? Jesam li zaboravila poslati onaj mail? Zašto razmišljam o ovome?

Ok, ovo je definitivno vidio na porniću. Svi volimo eksperimentiranje i isprobavanje novih poza, ali za neke zahtjeve nam je potpuno jasno da dolaze iz filmića koji je gledao taj dan.

Nenenene... NEMOJ još svršiti!! Ovo je generalno loša šala-činjenica da muškarci mogu svršiti prije nego žene. I zašto se uvijek događa da taman kad smo blizu vi morate završiti? Hvala bogu na onima koji mogu dva puta zaredom.

Uf, ovo traje već jedno vrijeme a ja imam posla. Ovo je druga strana problema s vremenom. Potpuno smo zadovoljne al naš partner izvodi šou program. Znamo da bi trebale biti strpljive kao što želimo da i vi budete, ali rekle smo vam da ne pijete tu četvrtu rakiju.
Kako je već zaspao? Je li ljudski penis nekako uključen u regulaciju spavanja? Kako je to moguće? Čak se i ne ljutimo-impresionirane smo.

Izvor: macho.hr