Trikovi kako 'preživjeti' ljude koji izvlače pozitivnu energiju

trikovi, ljudi, pozitivna energija

Na taj biste se način mogli ophoditi s njima bez povećanog utroška energije. Neovisno o profilu energetskog kradljivca čija ste žrtva, na raspolaganju su vam borbene tehnike s kojima možete neutralizirati štetno djelovanje.

Suspregnite vidljive reakcije

Nemojte se prepirati ni proturječiti. Iako ćete tijekom kontakta s čovjekom koji vam isisava pozitivnu energiju osjećati neku vrstu nelagode, potrudite se to sakriti (osim ako se niste odlučili za konačni obračun). Krvopije se hrane vidljivim znakovima stresa koji nanose. Bez tih pokazatelja, mogli bi odustati i povući se.

Ne govorite mnogo

Mnogi od njih su zadovoljni ako natjeraju druge da saslušaju ili pročitaju ono što žele reći. Ako je vaš krvopija takav, najbolje je da što manje sudjelujete u komunikaciji. Povremeno mu dajte do znanja da ga slušate kimanjem glave ili kratkim komentarima poput ‘aha', ‘dobro', ‘da' i ‘ok', ali mu ne dajte goriva za produžavanje monologa.

Promijenite temu

Ako "isisavač energije" nije zlonamjeran, nego nehotično i nesvjesno naporan, pokušajte prebaciti konverzaciju na lakšu temu. Preuzmite kontrolu i promijenite sadržaj i ton razgovora u smjeru koji vam odgovara.

Vizualizirajte štit

Neke žrtva psihičkih "vampira" tvrde da im tijekom kontakta s njima pomaže vizualizacija obrambenog energetskog polja oko svog tijela. Zamislite da vas okružuje svijetleći štit od kojeg se odbija štetan vampirov utjecaj.

Ne gledajte u oči

Izbjegavajte ili ograničite kontakt očima s onim tko vas iscrpljuje. Što duže održavate kontakt očima s vampirom, to će veći biti njegov utjecaj na vas.

Izbjegavanje

Ako se ništa drugo ne pokaže djelotvornim, izbjegnite krvopiju kad je god moguće, ili trajno prekinite odnos s njim. To može biti lakše ili teže, ovisno o tome tko je vampir i koliko ste zapravo ovisni o njemu. No, ako su na kocki vaše zdravlje i sreća, prekid kontakta mogao bi biti spasonosan za vas.

Izvor: 24sata.hr