Tri romantične geste koje svaka žena priželjkuje

Ovi mali znaci pažnje nisu nužno u detalje razrađeni i čak ne podrazumijevaju klečanje na koljenima i prošnju, ali ove tri najromantičnije geste koje svaki muškarac može napraviti pristupačne su, moguće, ostvarive i zabavne. Ne, ne uključuju pjevanje neke serenade pod prozorom, sve dok ste dovoljno jaki i spremni nekoliko minuta bez kaputa provesti na hladnoći ili kiši.

Napišite ljubavnu pjesmu

Ne strahujte ako niste Johann Wolfgang Goethe, ili se čak ne možete sjetiti nijedne riječi koja se rimuje s riječi 'piva'. Pisanje romantične pjesme za vašu dragu najromantičnija je gesta koju muškarac može napraviti.

Nije stvar u riječima koje ćete napisati, već u namjeri i činjenici da vam je dovoljno stalo da najiskrenije na papiru ponudite svoje srce. Previše sentimentalno za vas? Umjesto klasičnog pjesmuljka možete napisati rap ili heavy metal pjesmu, sve dok se suzdržite od psovki i uvredljivih naziva.

Bijeg iznenađenja

Skupocjeni vikend u Parizu sigurno će vam donijeti zlatne bodove i sjećanja na avanturu koja će trajati do kraja života, ali još uvijek možete napraviti romantičnu gestu bez luksuznih putovanja.

Piknik iznenađenja, nakon njezinog napornog radnog dana, spontani posjet vrhu obližnje planine ili brzinski posjet nekom botaničkom vrtu ili parku dat će joj do znanja da vam je itekako stalo da s njom želite imati lijepe i romantične trenutke za pamćenje, ali i da je želite 'ukrasti' od svijeta i na nekoliko sati imati samo za sebe.

Sve dok je to posebni mali 'bijeg' koji će vam doći kao naručen odmor od svakodnevne rutine, a koje vam dozvoljava da uživate u društvu jedno drugoga, to se računa kao romantična gesta. Ne, vožnja do šoping centra se ne računa.

Ogrnite je svojim kaputom

Davanje vašeg kaputa partnerici jedan je od najstarijih učinkovitih romantičnih poteza koji uspješno odolijeva zubu vremena. Ne samo da je to dokaz kavalirstva, već ovom gestom dokazujete da niste bezobziran 'papak' koji je previše 'ustrtaren' da bi izdržao malo hladnoće, kišu ili snijeg.

To što ćete je ogrnuti vašim kaputom, kada joj je hladno ili kada je nepovoljno vrijeme, dokazuje da biste žrtvovali sve samo kako bi njoj bilo toplo i udobno. Ova žrtva itekako će se pamtiti negdje u njezinom srcu, iako vas unatoč svemu neće osloboditi zadatka iznošenja smeća iz kuće.

Magazin.hr