Tri riječi na koje padaju i najžešće muškarčine

Nježno izgovorena seksi rečenica frajerima može biti seksualni ekvivalent za 3D naočale - pojačat će cjelokupan krevetni doživljaj i dići ga na desetu potenciju. No, nakon razgovora s brojnim tipovima raznih profila shvatili smo da je jedna rečenica posebno važna te da je frajeri posebno žele. Koja to fraza potiče i potpuno oslobađa njihovu žudnju? "Želim te sada." Vrlo jednostavno i maksimalno efektno. Provjerili smo zašto i evo do kojih smo zaključaka došli.

Dobijte najbolje

Izgovorite li tu rečenicu dok mu otkopčavate hlače, u njegovu mozgu (i hlačama) dogodit će se čudo. Ali ako je izgovorite na neočekivanom mjestu, na primjer dok izlazite iz kina, još je opasnija - podivljat će čim je čuje. "Rečenice izrečene izvan konteksta, odnosno kad ih najmanje očekuje, pravi su okidač muške želje i seksualnog naboja", tvrdi Stephen Johnson, psihoterapeut i direktor Men's Centera u Los Angelesu. "Kad je frajer erotski iznenađen, njegov mozak oslobađa endorfine i neurotransmitere koji pojačavaju transmisiju impulsa te utječu na raspoloženje, odnosno dovode ih u stanje potpune seksualne nadraženosti."

Dodatni bonus ove vrlo jednostavne rečenice jest mogućnost njezina višestrukog tumačenja, što frajerima ostavlja prostora za živahne fantazije o sirovoj, spontanoj, pa čak i animalisti­čkoj igri koja slijedi. Poanta je u tome da rečenicu upotrijebite strateški i izgovorite je u pravom trenutku. Želite li u potpunosti iskoristiti njezin šok-efekt, ponovite je kad se nađete među plahtama. Time ćete naglasiti svoju odlučnost da mu priuštite istinsku zabavu. "Šapnete li mu tu rečenicu dok ste negdje gdje nema šanse da se poseksate - primjerice, tijekom duge vožnje autom u kojem su i vaši roditelji - ona postaje besmislena", kaže Sadie Allison, seksualna terapeutkinja.

A on će pomisliti da ga samo zezate te da to uopće i ne mislite. Neka zna da vodite igru Koristite li se tom taktikom, on će vas doživjeti kao agresivnu osobu. Takav je dojam jači ako rečenicu izgovorite u krevetu jer ona podcrtava dojam da ste vi inicirali noć zabave. "Mnogi frajeri izdvajaju samo jednu želju - da njihove partnerice budu malo dominantnije, barem jednom", tvrdi Johnson.

Nije to samo vaša dužnost prema njima niti zadovoljavanje njihovih želja, nego tak­va situacija i vama može priuštiti niz zadovoljstava. "Kad žena krene u ostvarenje svojih želja, dobiva osjećaj snage i važnosti", kaže Allison. Morate znati da se frajeri često osjećaju zapostavljeno, a kad im kažete "Želim te odmah", to im je znak da su još tražena i cijenjena roba. "Muškarci su odgojeni da ženama daju do znanja da su željene", kaže dr. Warren Farrell, autor knjige "Why Men Are the Way They Are". "Ali i oni sami to žele - znati da seks nije jedino zbog čega ih trebate, nego da ih želite zbog njih samih. Tom rečenicom implicirate da ga očajnički želite, da ne možete dočekati da ga osjetite... A nema boljeg afrodizijaka od partnerove (partneričine)

cosmopolitan.hr