Top 6 stvari zbog kojih će žena 'otkantati' muškarca

Dakle, što je to na muškarcu što ženama izrazito smeta i što prelazi njihove granice tolerancije? Na stranici pressonline.rs naveli su da će žene muškarcu oprostiti loš izbor odjeće, neusklađene boje..., ali ne i prljave nokte, neugodan miris i još puno toga.

● Neugodan miris
Za razliku od muškaraca žene imaju osjetljivije čulo mirisa i način na koji muškarac miriše za ženu je od ključne važnosti. To je čak i jedan od kriterija po kojem žene biraju muškarca.

● Prljavi nokti
Među prvim stvarima koje žene primijete na muškarcu su ruke, a koja bi žena htjela da je diraju ruke s prljavštinom ispod noktiju!? Isto važi i za izgrižene nokte.

● Perut
Kako bi se žena trebala osjećati kada s rukom u zanosu strasti prođe kroz partnerovu kosu, a iz nje krene sniježiti? Zdrava i njegovana kosa jedan je od znakova ženama da ste kao potencijalan partner s kojim će provesti ostatak života fizički zdravi.

● Loši i žuti zubi
Velika je mana imati usta puna šupljih i žutih zuba punih kamenca uz današnju modernu stomatologiju. Tko bi htio poljubio onoga kome osmijeh otkriva 'groblje' unutar usne šupljine?

● Dlake u ušima i nosu
Kada žene primijete ovaj nimalo ugodan prizor to ih podsjeti na njihove djedove, što znači instant turn-off. Osim toga, ovo govori da muškarac baš i ne vodi računa o sebi.

● Dlake na leđima
Ovo je još jedno razočarenje za mnoge žene. Zbližavanje s muškarcem koji ima dlakava leđa za nju je jednako zbližavanju s gorilom.