Top 10 načina kako privući seks bombu

sex bomba, muškarac žena, veza
...žene zapravo privlači, piše poznati časopis za muškarce AskMen, koji donosi i listu top 10 načina kako privući seks bombu.

 

1. Ne budite očajni

Kod osvajanja zanosnih ljepotica pali sportska strategija: "Ponašajte se kao da ste na svom terenu". Najbolji način za odbiti takvu ženu je, naime, posesivan i očajnički stav te zivkanje deset puta dnevno. Ponašate li se kao da bi ste je odmah nakon prvog spoja ženili, to je jednako kao da ste si istetovirali "Očajan sam" posred čela.

2. Držite je u neizvjesnosti

Jedna od najvećih muških pogrešaka kad su u pitanju istinske zavodnice je predvidivost. Time se ubija svo uzbuđenje i zabava. Nemojte baš uvijek kao poslušan psić dotrčati na njen poziv, pustite je da se pita gdje se i s kim ste. Držite li je u neizvjesnosti, definitivno ćete pobuditi njenu pažnju.

3. Krenite u akciju

Jednom kad vas je seks bomba već zamijetila, ne ostavljajte je dugo na čekanju. Takve ljepotice muškarci neprestano salijeću sa svih strana i vrlo brzo će potražiti nekog tko ima dovoljno hrabrosti za krenuti u akciju. Napravite prvi korak i pokažite joj da ste samouvjereni snažni muškarac kakvog ona traži.

4. Natjerajte je da se potrudi

Ljudi ne cijene stvari za koje se ne moraju pomučiti. Jednako tako je i sa vatrenim ljepoticama koje u širokom luku zaobilaze muškarce koji se sami od sebe bacaju pred njima na koljena. Ako cijelo vrijeme igrate prema njenim pravilima i činite baš sve što ona zaželi, neće vas znati cijeniti i vrlo brzo će otići dalje. Dovedite je do toga da češće ona zove vas nego vi nju, zatražite od nje male usluge. Što će se više truditi, to će joj više biti stalo.

5. Budite kreativni

Lijepe žene muškaraca imaju na bacanje. Stoga, kad prilazite jednoj takvoj - budite originalni, budite kreativni. Nasmijte je šalama koje ne čuje od drugih muškaraca, pozovite je na nešto nesvakodnevno ili na neko neobično mjesto. Jedinstvenost garantira uspjeh.

6. Budite muškarac koji zna što želi

Ljepotice vole muškarce koji znaju što žele i imaju plan. Zato, kad prilazite jednoj, morate unaprijed smisliti što ćete joj reći i nikad je ne dovodite u poziciju da ona mora donositi odluke. Stav Jamesa Bonda, koji uvijek zna kad i gdje želi odvesti ženu i što ona pritom mora odjenuti, ovdje znači prolaznu ocjenu.

7. Ne budite papučar

Ne treba puno mudrosti da bi se došlo do zaključka da zanosne žene u velikom luku zaobilaze papučare. Takvog seks bomba neće ni primijetiti, jer njima treba snažan muškarac. Prvi dojam je itekako bitan. Tu pomažu male slatke laži - nemojte joj reći istinu o tome zašto joj niste odgovorili na poruku, već recite da ste bili prezauzeti. Svakoj ženi će prvo pasti na um da ste bili s drugom i da će se ona sama morati više potruditi želi li vas osvojiti i zadržati.

8. Dokažite joj da ste džentlmen

Džentlmenski pristup je dobar način za "istupanje iz mase". Žene primjećuju i najmanje geste - otvorite joj i pridržite vrata, privucite joj stolac, pridržite je oko struka dok prelazite preko ulice. Vjerovali ili ne, te sitnice će vas razlikovati od 99 posto drugih muškaraca.

9. Budite tajanstveni

Nemojte ženi ispričati cijelu svoju životnu priču čim ste je upoznali. Pobjeći će od vas glavom bez obzira i pritom, u najmanju ruku, misliti da ste čudni, egocentrični i dosadni. Pustite je da vas upoznaje malo po malo i svakodnevno otkriva nove stvari o vama. Ne samo da ćete pobuditi njenu znatiželju i zadržati njenu pažnju, već ćete joj ostaviti užitak spoznaje da je sama uspjela otkriti nešto sjajno o vama.

10. Ostanite u opticaju

Ljepotice se vole međusobno natjecati, znatno više od prosječnih žena. Date li joj naslutiti da vam pažnju zaokuplja i neka druga ekstremno atraktivna žena, povećat ćete njen interes, jer ćete pred nju staviti izazov kojem neće moći odoljeti.
www.index.hr