Tisuće posjetitelja kreće na Blidinje, jedno od najtraženijih mjesta za Doček i novogodišnje praznike

Blidinje, Park prirode Blidinje,, Nova godina
Bliži se Novogodišnja noć, već ovaj vikend tisuće posjetitelja zaputit će se prema Parku prirode Blidinje . Poznato je da je to jedno od najtraženijih mjesta za doček Nove godine i za novogodišnje praznike. Očekuju se posjetitelji iz cijele Dalmacije, raznih krajeva Hrvatske i BiH. Da mnogi nisu imali ni ove godine dvojbi gdje za novogodišnje praznike, dokaz tome su vikendice i apartmani koji su već odavno rezervirani, a još uvijek se traži mjesto više.

Osim neizostavnih privatnih zabava u vikendicama, većina ugostiteljskih objekata nudi organiziranu zabavu. Prošle godine su bile iznimno uspješne tako da i ove godine ne sumnjamo u dobru organizaciju naših ugostitelja. Od organiziranih zabava za Novu godinu i novogodišnje praznike izdvajamo.

I ove zime na skijalištu na Blidinju održat će se Blidinje Zima Fest, zimski festival koji je prošle godine svojom kvalitetom, sadržajem i oduševio posjetitelje i goste. Festival će se održati 30. i 31. prosinca te 1. Siječnja u velikom šatorskom objektu s bogato uređenim interijerom, osiguranim grijanjem te vrhunskom produkcijom i ugostiteljskom ponudom. Prvu večer nastupa Željko Samardžić, na sam doček grupa „Viva", a dan nakon dočeka Mladen Grdović i Dejan Matić. Organizatori mole sve one koji su izvršili rezervacije stolova da na vrijeme kupie karte (ulaznice) budući da je velik interes za iste, a sama rezervacija stola ne jamči ulazak. Ulaznice se mogu kupiti u Restoranu "Staza" na skijalištu, caffe TROPICANA u Posušju te u Hotelu „Park" u Širokom Brijegu. Cijena ulaznice je 20KM, a za doček 30KM.

I ove godine biti će organiziran doček u restoranu „STAZA" na skijalištu. Lagano zagrijavanje počinje u subotu 29.12. kada nastupaju popularni „Mokarski tamburaši". Na doček ćete osim ukusne hrane i lijepog ambijenta uživati uz grupu "Prima".

Restoran motel "Hajdučke Vrleti " su poznate po izuzetno dobrim zabavama i dobroj atmosferi, već dugi niz godina tradicionalno organiziraju doček Nove Godine. Svake godine potražnja je sve veća. Očekuje Vas raznolik novogodišnji menu s specijalitetima Hajdučkih Vrleti u ugodnom ambijentu, neizostavna glazba uživo koja garantira dobar provod. Na sam doček i reprizu dočeka za dobru zabavu će biti zadužena grupa "KONTRA".

Restoran-hotel IDILA organizira Novogodišnji glazbeni maraton. Dan prije dočeka u nedjelju 30.12. nastupa Bubi, a na sam doček 31.12. Espresso band& Bubi. S novogodišnjim programom se opraštamo uz Bubija 01.01.2019.godine.

Osim zabava dodatni ugođaj upotpunit će priroda sa svojim predivnim snježnim krajolikom, a tu je i skijalište za sve ljubitelje skijanja. Snijega ima dovoljno, tako da će biti u funkciji četverosjed,ski-lift i baby-lift, te sanjkalište za najmlađe.

Druženje i zabava je zagarantirana. Ovo će biti još jedni nezaboravni novogodišnji praznici na Blidinju!

Blidinje.NET