Tipovi muškaraca koje žene izbjegavaju

muškarci, penis, hladnoća, reakcija na hladnoću, penis, vrste
Iako je svaki muškarac jedinstveni primjerak, neki bi se možda ipak mogao naći u jednoj od navedenih kategorija:

Mamin sin
On je sladak, nježan, pažljiv. Vjerojatno još uvijek živi s roditeljima, a vjerojatno i nema namjeru to uskoro promijeniti. A zašto i bi kada ima svaki dan skuhano, ispeglano, pospremljeno... Mama se brine o njemu i rado bi imao i takvu partnericu koja će jednog dana preuzeti majčinu ulogu.

Dominantni macho muškarac
On je snažan i pun sebe, no često zaboravlja na to da su prošla vremena kada je jedino muškarac imao glavnu i zadnju riječ pa se razbacuje pokazivanjem superiornosti. On donosi odluke, njega se sluša i on je uvijek u pravu.

'Seksualni manijak'
Muškarci su uglavnom ti kojima je seks na prvom mjestu. Većina žena žudi za romantikom i ljubavlju pa će prilikom odabira partnera izbjegavati muškarce kojima je seks najvažniji. No to ne znači da se žena ne želi seksati sa svojim partnerom, samo ne želi do kraja života biti s nekim kome je seks prioritet.

Šovinistička svinja
Sama riječ šovinizam dovoljna je da izludi ženu, a kada muškarac ima izraženu tu karakteristiku mali broj žena će proći preko toga kada bira partnera s kojim bi htjela provesti ostatak svog života.

Nije baš strejt
On izgleda njegovano, pomalo ženstveno, trendy. Divan je prijatelj, nježan je, pun razumijevanja i ima velik broj prijatelja i prijateljica. Obožava s vama gledati seriju Will & Grace, Seks i grad... Spotove Georgea Michaela gleda s istim oduševljenjem kao i vi, a pravo je društvo i za šoping. Može biti zanimljivo društvo za provod i zabavu ali žene će se rijetko kada odlučiti za ovakav tip muškarca ako žele ozbiljnu vezu, prenosi zena.blic.rs.