Tinejdžerice se seksaju pod pritiskom vršnjakinja

mladi sex, preljub, sex, sex, sex, mladi sex, sex, orgazam, sex, sex, sex, trikovi, sex, seks, krevet, riječi, erogena zona, orgazam, seks, seks, muškarci, žene, muškarci, žene, lovci, ljubavnici, seks, ovisnici, avantura, ljeto, ljubav, seks prakticiranje, ljeto, more, sa seksi donjim rubljem, seks prakticiranje, partner, savršenstvo, savršeni ljubavnik, seks navike, smijeh, osmijeh, obdarenost  , seksipilnost, sex, sexy, sex i ljepota, sex orgazam
Gotovo trećina tinejdžerica koje su sudjelovale u istraživanju priznala je da vršnjakinjama lažu o svom seksualnom iskustvu, a isto toliko njih je i priznalo da ih prijatelji i vršnjaci potiču na seks, pokazalo je istraživanje magazina Sugar.

Njih 87 posto između 12 i 18 godina vjeruje da njihove školske kolegice i prijateljice imaju iskustva sa seksom, a samo je njih 12 posto, od 985 ispitanica, priznalo da prakticiraju seks.

To što su uvjerene da njihove vršnjakinje već prakticiraju seks zbunjuje tinejdžerice i pod pritiskom su. Zbog toga se upuštaju u seksualne odnose iako nisu spremne, tvrdi Kate Quail koja radi za magazin Sugar

"To je začarani krug. Mnoge tinejdžerice često lažu o seksu kako bi držale korak sa svojim prijateljicama. A to ostalim djevojkama daje poruku da se trebaju upustiti u seksualne odnose", tvrdi Quail, prenosi express.co.uk.