Thompson: Nisam za to da se gayevima išta uskraćuje, ali nisam ni za to da oni nama nameću svoje

Najavio je da se radi o produkciju na svjetskom nivou kakva u hrvatskoj još nije viđena.

- Godine 2002., kad smo zadnji puta radili koncert na Poljudu, nismo uspjeli dobiti travnjak. Ovaj puta smo ga dobili pa ćemo zato i produkcijski napravit nešto što još nismo uspjeli odnosno nismo imali priliku pokazati. Veselim se. Priželjkivao sam dugo ovaj koncert!' - rekao je Thompson i objasnio Antoniji da će pozornica biti široka čak 60 metara.

Antonija je za Thompsonu pripremila i neka škakljiva pitanja. Budući da je pjevač javno podržao inicijativu udruge 'U ime obitelji' stavila se u obrani LGBT zajednice i kod Thompsona naišla na vrlo pomirljiv i tolerantan stav. Pjevač je naime izjavio kako homoseksualne zajednice svakako treba zakonski urediti te da protiv njih nema ništa.

Dodao je: 'Treba zakonom to urediti, ali ja ne vjerujem u ovu agresivnost koju oni pokazuju prema drugima. Generalno treba osuditi nasilje. Nisam za to da im se uskrati pravo, nisam za to da se ikome išta uskraćuje. Nisam ni za to da oni svi nameću nama nešto što mi smatramo da nije dobro. Ne volim agresivnost. Ja sam za ljubav, zajedništvo i toleranciju', rekao je Thompson.

Antonija se našalila upitavši: 'Jesam li ja pinku veći Hrvat od tebe, ako voli i hrvatske pedere', a Thompson joj je odgovorio: 'Veći si Hrvat ako si učinio više dijela za drugog čovjeka, za svoju domovinu i koliku si žrtvu podnio za domovinu!'

Antonija je Thompsonu za kraj slikom poručila: 'Mrzim kad je vruće a Thompson zaustavi vjetar i ispituje ga gluposti!'.

Slobodna Dalmacija