Ters: Neiživljena Mostarka u klimaksu

pms

Kap prelila čašu, izbacila ga iz stana istu večer, a i jedva dočekala - "sputavo je u životu". Sutra ujutro napravila hurmašice i facebook profil, odma potrošila 14 idućih alimentacija na novi namještaj u grupi IKEA DOSTAVA BIH.

Poslala zahtjeve za prijateljstvo svim bivšim koje je uspijela naći, od njih 15 - 4 prihvatila, ostali su "oženjeni ili mrtvi, 100%". Otišla na brazilsku depilaciju, očekivala brazilca - dobila osip , nije mogla sjest 2 dana. U 50-oj zumba i pilates po 2x tjedno, rastezljiva ko fixna kamatna stopa kredita, strpala sise u tajice - izgleda ko kinder testis. Smršala 3kg u 3 mjeseca, smršala bi 16kg samo da je hurmašice izbacila, ali dobro je i 3, vrh, osjeća se ko J.Lo . Sad more i na instagram, izvalila prkno/dekolte pozu za selfi, uštukla 3 dana, umal' ostala tako nije, Puzić je jedva namjestio. 30 godina mature u Radobolji, baca dovitljivu šalu :"Jel ono 15 ili 16 godina mature, hi hi??", selfi sa kolegicama hešteg #cure, #koostaosta. Gura jezik u uho konobaru, penje se po stolovima kad krenu "Čerge".

Tu je i Mirko, hodali u 3.srednje, isto razveden, fino se drži, situiran- drži kafić, nudi se da je odvede kući... konta "mogla sam i metak primit" .Oprašta se s školskim kolegicama uz poštapalicu : "Kad je bal nek se i princeza j***, hi hi". Mirko kulturno pita "čijoj ćemo kući", ona odgovara "U mene se renovira još..."- tj. naguzili je za robu iz IKEA-e a ona izbacila pola namještaja, cigani odnjeli u roku "keks". Mirku poruka dolazi na mobitel, piše ŠANK: "Možeš li doći molim te!!" , kaže : "Ajmo prvo do mene do kafića na piće".....

Preuzeto sa tersa