Teme o kojima ne biste trebali pričati sa svojim dragim

1. Što stvarno mislite o njegovim roditeljima

Nemojte to raditi. Čak i kada on zna da je njegova mama noćna mora i želi sve kontrolirati, branit će je čak i kada vi ukazujete na očito.

2. Zašto ste u kupaonici proveli 15 minuta

Naravno, svi imamo biološke potrebe, ali ništa ne ubija romantiku brže od raspravljanja što se sve događalo unutar WC-a.

3. Tko vam se sviđa od slavnih muškaraca

Naravno, svi znamo da je Ryan Gosling seksi. Čak i vaš dragi to zna. Ali spominjati to ispred njega samo će uzrokovati da se osjeća loše ili da bude ljubomoran. Kako bilo, ne želite takvu reakciju.

4. Koliko vam treba da se pripremite

Da biste održali iskru neke stvari trebate ostaviti tajnovitima. To znači da pripreme pred izlazak držite za sebe. Želite da se usredotoči na krajnji rezultat, ne na trud koji je potreban da do toga dođe.

5. Prištevi

Prištevi su grozni i vjerojatno ih i vaš dečko povremeno dobije. Ali čak i kada se osjećate nesigurno zbog čudovišta koje se pojavilo preko noći - ne spominjite ga. Vjerojatno neće imati pravi odgovor za vaš problem i samo ćete se osjećati čudno.

6. Pitanja debljine

Muškarce uvijek izluđuje kada ih djevojka pita da li u nečemu izgleda debelo ili je li se udebljala. Muškarci se teško nose s tim pitanjima i nikada ne znaju što treba reći. Osim toga, samouvjerenost je seksi.

7. Detalji o menstruaciji

U redu je da mu kažete kada dobijete menstruaciju, posebno ako jedno od vas ima problem s intimnijim odnosima u tom periodu. Ali zaobiđite razgovore o nadutosti, groznim osjećajima i ostalim 'prednosima' menstruacije.

izvor: Magazin.hr