Tajne zavođenja: 4 detalja koji će svakog muškarca izbaciti iz takta

Nizozemski psiholozi pod vodstvom dr. Johana C. Karremansa sa Sveučilišta Radboud objavili su rezultate istraživanja koji su pokazali kako muškarci u društvu atraktivnih pripadnica ljepšeg spola lako izgube glavu.

Međutim, osim na fizički izgled, suvremeni muškarci 'padaju' i na karakterne osobine. Naime, nakon što dobro 'zoomiraju' sve atribute, muškarci počnu zapažati osobine potencijalne partnerice, a na što posebno obraćaju pažnju, saznajte u nastavku!

Smisao za humor
Već je nekoliko istraživanja potvrdilo da žene ne mogu odoljeti duhovitim muškarcima. Doduše, i pripadnici jačeg spola obožavaju djevojke koje imaju smisla za humor, naročito one koje prihvaćaju šalu na vlastiti račun.

Osmijeh
Gotovo da ne postoji muškarac koji se ne 'pali' na ženski osmijeh. Hollywoodski osmijeh otkriva otvorenu, pristupačnu i veselu ženu, a takvoj niti jedan ne može odoljeti.

Seksi pogled
Sljedeći na popisu 'detalja' kojima niti jedan pripadnik jačeg spola ne može odoljeti je seksi pogled. Ako istovremeno prođete prstima po kosi, uopće ne sumnjamo da ste korak do uspjeha.

Pamet
Istraživanja su pokazala da muškarci obožavaju kada su im žene u razgovorima ravnopravni partneri. No, osim što mora biti zanimljiva u razgovoru, dodatne bodove ' zaraditi će' ako takvo ponašanje nastavi u krevetu.

izvor: nacional.hr