Tajne parova koji godinama uživaju u zajedničkom seksu

par
Njezin seksualni odnos s partnerom i dalje je - savršen.

Tijekom njezine priče možda ste i pomislili kako se sigurno hvalisa i priča bezveze, a zapravo se nije seksala cijelu vječnost. No, ako nije mala izopačena lažljivica, vjerujte joj na riječ, a ako treba i upitajte za savjet, pogotovo ako se vama i vašem partneru dolje već nakupila paučina.

Pročitajte koje su to tajne parova koji godinama uživaju u zajedničkom seksu.

1. Seks na rasporedu

Hmmm... iako ovo ne zvuči nimalo ohrabrujuće, odnosno zvuči čak i zamorno, ALI... kada ste dugo u vezi, ponekad je teško biti spontan, a rasporeda koji vam nalaže seks, morat ćete se pridržavati. Moguće je da za spontanost uvijek budete preumorni, pa morate ovo, pa ono, uglavnom sve ono što svakodnvno radite (a nije seks). E pa upravo zato seks morate ubaciti kao svakodnevnu obavezu, kako bi vam prešlo u naviku !

2. Vrata spavaće sobe pod ključem

Hm, ovo vrijedi za one koji imaju djecu i/ili žive u nekom prostoru s više ljudi. Za početak, naučite djecu da kucaju prije nego ulaze igdje gdje su zatvorena vrata, pa tako i u vašu spavaću sobu. Kad se već bacite na partnera, nemojte dopustiti da se djete šokira ako uleti u sobu - zato neka vrata budu zaključana, barem dok ne obavite šta imate. Također, ne nakrcavajte svoju spavaću sobu dječjim igračkama, televizorom i sličnim. Televizor će uvijek omesti seks, a i veća je vrjerojatnost da prije zaspite uz tv, dok će dječje igračke vašu spavaću sobu pretvoriti u igraonicu od koje se djete neće moći odvojiti. A i nije baš seksi...čak je pomalo i čudno. U spavaćoj sobi možete imati samo one druge, igračke za odrasle .

3. Usavršeni brzinski

Kada vas uhavti svakodnevica, pogotovo ako ste oboje jako zauzeti, a uz to imate i djecu, jao jao...Ne preostaje vam ništa drugo nego usavršiti brzinski seks. Možda će vam se teško biti baš u trenu napaliti, ali sjetite se nekog prijašnjeg seksa koji vam je najviše ostao u sjećanju i da vidite, poteći će potoci. Par minuta bit će dovoljno za zadovoljstvo gdje god i kad god. S vremenom nećete više imati problema ni s napaljivanjem i postat ćete profi seksači na brzaka.

4. Eksperimentiranje

Dakle, jednaki seks, stalno isto iz godine u godinu - nije izvedivo. Budite otvoreni. Kada ste dugo u vezi zaista ne bi trebao biti problem da partneru predložite bilo što što vam padne napamet. Samo promjena mjesta događaja može već učiniti mnogo. Zašto biste se stalno seksali u spavaćoj na krevetu, malo na pod, u neku drugu prostoriju, pa makar to bila i garaža. Dajte si slobode, vaš je užitak u pitanju.

5. Komunikacija

Ako se još uvijek nakon 800 godina veze ustručavate reći partneru što vam odgovara, a što ne, onda se zapitajte jeste li normalni?! Neke poze koje ste prije prakticirali moožda vam više ne odgovaraju, recite to. I on neka vama kaže ako mu nešto ne odgovara. Niste više djeca, nema srama. Ako ne progovorite, sigurno nećete ni uzdisati od uzbuđenja.

6. Nema izvlačenja

Kada niste raspoloženi za seks, "boli me glava" najbolji je džoker koji žene mogu iskoristiti. Umorna sam, jao... Ako tako nastavite, prijeći će vam u naviku, i jednostavno će to biti lakše nego se pokušati napaliti. No tajna uspjeha je u tome što morate zaboraviti na te isprike-izvlačenja. Dajte mu priliku da vas napali, nemojte stalno gunđati. Vrlo vjerojatno ćete se brzo prepustiti. Kakva glavobolja.

7. Povjerenje

Vrlo jednostavno - što god bilo, morate imati povjerenja u svojeg partnera. Vjerujte mu kad vam kaže da će vam pružiti noć za pamćenje ili što god već kaže da vas natjera na seks. Povjerenje je jako bitno, kako općenito za vezu, tako i za sam seks. Na kraju krajeva, da nemate povjerenja jedno u drugo, pitanje dal biste uopće dogurali do ovog stadija veze. Tako da, bez brige.

8. Briga za zdravlje i izgled

Ako nakon godina i godina veze postanete zapuštena dlakavica, hmmm.. mislite da je njemu to privlačno? Ako kada on dolazi na vrata prvo uglate njegovu škembu pa tek onda njega...hmmm... zar moramo dalje? Briga o vlastitom tijelu, kako izvana, tako i iznutra itekako utječe na vaš libido. Ako se osjećate dobro u svojem tijelu, nema toga što će vas odvratiti od seksa. Isto, naravno, vrijedi i za njega. Samo usput rečeno - "nemam vremena za tjelovježbu" - zaboravite na tu glupost. Ako ništa, i seks je odlična tjelovježba