Suptruga srpskog nogometaša: Htio me je silovati pred sinom

silovanje
silovanje
Srbiju trese skandal otkako je Jelena Nađ javno optužila svog bivšeg supruga, srpskog nogometaša i nekadašnjeg sportskog direktora Partizana Alberta Nađa da ju je tijekom njihova 15 godina dugog braka tukao i zlostavljao.

Jelena je jučer tri sata davala iskaz u policiji gdje je rekla da je pobjegla od supruga kada joj je prijetio da će je ubiti, piše Alo!.

Ispričala je da ju je Nađ pokušao silovati pred sinom, i to kuhačom.

"Shvatila sam da ga moram napustiti kada me pokušao ubiti. Tada sam povela svoje troje djece sa sobom. Prve batine još pamtim, dobila sam ih na medenom mjesecu. Bio je divan prema meni dok smo se zabavljali i mislila sam da će se promijeniti. Međutim, bilo je sve gore", započela je svoju ispovijest za Alo! Jelena Nađ.
Prema njezinim riječima, bivši suprug ju je tukao i dok je bila trudna. Jelena tvrdi da zbog toga njezin sin sada ima problema s očima.

Nije plaćao alimentaciju

Nađ je prošle godine podnijela prijavu protiv bivšeg nogometaša zbog neisplaćene alimentacije. Dugovao joj je 33.000 eura. Jelena je tada izjavila da je Albert njihova najstarijeg sina prijavio policiji zbog uznemiravanja nakon što je tražio pomoć od njega.

"Nikad nije bio pijan ili drogiran dok me je tukao. Nekad nije znao ni zašto to radi. Ja sam ga unatoč svemu voljela i rodila mu djecu. Mislila sam da će se promijeniti", rekla je Jelena.

Nađ: ‘Nisam silovatelj ni nasilnik'

Na optužbe bivše supruge je reagirao i Albert. Na televiziji Pink je izjavio kako mu Jelena pokušava smjestiti jer su se razveli i on je pronašao sreću s drugom.

Tvrdi i kako je sumnjao da ga žena vara s nekim igračem Partizana, te je zato tražio DNK analizu očinstva trećeg djeteta.

"Samo je tražio način da izbjegne alimentaciju. Analiza je pokazala da je kći njegova", rekla je Jelena.

Bivši supružnici u braku su bili 15 godina. Razveli su se 2010. godine, a razvod je priveden kraju tri godine kasnije. Jelena Alberta optužuje za zlostavljanje tijekom braka te za neplaćanje alimentacije, a bivši nogometaš tvrdi da mu se samo želi osvetiti.

"To su njezine manipulacije. Godinama zbog nje nisam razgovarao sa svojom obitelji. Nju zanima samo novac", rekao je Nađ.