Supruga Igbala poručila Ekremu: Ne vraćaj se kući

Prema navodima dobro obavještenog izvora "Alo!", gospođa Igbala je već angažirala odvjetnika, a preko zajedničkog prijatelja poručila je Ekremu da se ne vraća kući! "Sve je počelo od čuvene svadbe Katarine i Baneta, na kojoj je Ekrem pošteno ishvatao Vesnu po svim dijelovima tijela.

Igbala, koja se nalazi u New Yorku sa njihovim sinovima, na ovo je gledala kao na dio igre i bila spremna da mu oprosti. Međutim, kako je Ekrem iz dana u dan postajao prisniji sa Vendi, Igbala je shvatila da je đavo odnio šalu i obratila se prvo Ekremovoj obitelji, da bi vidjela da li oni mogu nešto da mu dojave i upozore ga na nepristojno ponašanje, ali bez uspjeha.

"Na nagovor prijatelja, zatim je otišla do socijalnog radnika i izložila mu svoj problem. Poslije nekoliko sastanaka, predložili su joj da sačeka kraj farme, a onda, kada Ekrem izađe, razgovara sa njim i ako treba pokrene brakorazvodnu parnicu", kaže izvor blizak porodici Jevrić, i nastavlja: "Igbala je toliko potresena Ekremovim ponašenjem na farmi, da je počela da pije tablete za smirenje, a rodbina najpoznatijeg naturalizovanog Njujorčanina tvrdi da to nije isti čovjek kojeg oni poznaju.

Igbala je čak njihovom zajedničkom prijatelju poručila da kaže Ekremu da se kući ne vraća, već da "ostane u Srbiji sa svojom djevojkom Vendi". Mada, pošto je ona poznata kao normalna žena, sklona praštanju, nije isključeno da će je Ekrem po izlasku ubjediti da mu oprosti, pod uvjetom da ne napravi neke veće gluposti na imanju od ovih koje je pravio dosad", zaključuje izvor. Rođena sestra Ekrema Jevrića, Emira, kaže da nije skoro kontaktirala sa snahom Igbalom, pa nije mogla da potvrdi ova saznanja: "Nismo se skoro čule. Posljednji put kada smo razgovarale bilo je sve u redu. Nadam se da će im brak opstati. Moj brat je dobar čovjek, a Vendi ga koristi kada se napije, jer onda ne zna šta radi. Opusti se i zaboravi, i na kamere, i na svoju ženu", kaže Emira za "Alo!".