Suprug prodaje snimku lezbijskog seksa Heidi Montag

Ogorčen zbog prekida, Pratt je odlučio iznijeti prljavo rublje, a nakon što je zaprijetio da će pustiti u javnost snimke seksa svoje uskoro bivše supruge, sada je izvukao novi as iz rukava, snimku seksa Heidi i zečice Karisse Shannon, piše tportal.

Pratt je prošlog vikenda otišao u kuću u Malibuu koju je donedavno dijelio s Heidi da bi pokupio svoje stvari, no čini se da je usput naletio na zanimljive materijale. Snimku seksa Heidi i Karisse navodno je već ponudio pornokompaniji Vivid Entertainment, a da famozni lezbijski kućni pornić zbilja postoji, potvrdila je sama Karissa, koja ipak nije uvjerena da se snimka nalazi u Prattovim rukama.

To bi trebala biti treća snimka seksa koja bi mogla ugledati svjetlo dana, a čija bi glavna zvijezda trebala biti Heidi Montag. Radi se o snimkama nastalima prije i poslije njenih brojnih plastičnih operacija. Bujna plavuša je u samo jednom danu obavila deset plastičnih operacija tijekom kojih je višestruko povećala grudi, korigirala nos, usne…

Heidi je, tvrde njezine prijateljice, jako uzrujana zbog toga što je suprug pokušava javno poniziti i kaže da se zbog takvog njegovog ponašanja i odlučila razvesti od njega.