Stvari zbog kojih će muškarac pobjeći od žene

Stvari zbog kojih će muškarac pobjeći od žene
I muškarci i žene ponekad u vezi rade stvari koje drugu polovicu dovode do ludila. A stručnjaci su sastavili popis onih najnepoželjnijih kako bi im olakšali zajednički život.

Dakle, najiritantnije stvari koje žene znaju priuštiti svojim partnerima i koje ih mogu stajati veze po mišljenju stručnjaka su:

1. Ona ima svoj život, ali vrti se oko njega
Muškarci ne podnose žene koje u trenutku kada uđu u vezu zapostave svoje hobije i način života kakav su vodile prije njega. Onog trenutka kada muškarac shvati da se čitav svijet njegove partnerice okreće oko njega, ne piše joj se dobro. Ne, muškarci ne žele da ih partnerica tetoši kao što je to činila njihova majka, to im stvara pritisak, nemaju više pet godina i dovoljno su samostalni da o nekim stvarima sami odlučuju, a i samostalno ih obavljaju, piše net.hr.

2. Ponaša se superiorno i previše neovisno
Neovisnost je ženska kvaliteta kojoj se muškarci u principu dive, ali ako žena otiđe predaleko, muškarac će također poželjeti otići što dalje od nje. Žena koja se ponaša kao da je u svemu bolja od svog muškarca, odašilje poruku da je njezin partner nesposoban, a to odbija muškarce.

3. Ljubomora, ljubomora, ljubomora
Muškarci mrze ljubomorne i posesivne žene koje se zbog toga često ponašaju kao luđakinje. A da ne govorimo o onima koje stalno zapitkuju partnere: 'Misliš li da je ona djevojka lijepa i seksi?' To ostavlja dojam nesigurne žene koja ne podnosi niti jednu drugu ženu, a muškarca dovodi u nezgodnu situaciju. Poželjet će pobjeći glavom bez obzira.

4. Kompulzivna šopingholičarka
Muškarce odbijaju žene koje stalno imaju potrebu hodočastiti po šoping-centrima te trošiti novac i kupovati sve što je u trendu. Poželjno je da žena zna s novcem i točka.

5. Iznošenje 'prljavog rublja' prijateljicama
Svima je poznato čemu služi žensko 'kafenisanje', rijetko kada se raspravlja u situaciji u državi ili novostima u automobilskoj industriji. Češće je to prepričavanje intimnih detalja. Nemaju muškarci ništa protiv povjeravanja i druženja s prijateljicama, ono što ne podnose je kada u tome nema mjere. Nije sve za svačije uši.