Stvari koje muškarcima znače više od VOLIM TE

seks, vježbe, seks, ovisnost, seks, ljubav, zavođenje, priroda, seks, užitak, seks, savjeti, seks, gradilište, hrana, seks, Iva Međugorac, Iva Međugorac, seks, fantazije, zanimanja, ljubav, veza, partner, znakovi, ljubavnik, veza, partner, osjećaji, varanje, ljubavnici, način, signali, flert, očijukanje, muškarci, žene, ljubav, znakovi, ljubav, život, savršeni ljubavnik, HRANS, prevara, oprost, ljubav, zaljubljivanje, zaljubljenost, dan zaljubljenih, ljubav, zaljubljivanje, zavođenje, koketiranje, ljubav, zaljubljenost, žene, zavođenje, muškarci, Valentinovo, dan zaljubljenih, privlačnost, signali privlačnosti, muškarac, veza, partner, šefica, ljubav, posao, preljub, preljubnica, preljubnik, manipulator, veza, zaljubljenost, horoskopski znakovi, horoskopski znakovi u krevetu, muškarci, razlog, preljub, prevara, priznanje, muškarci, varanje, varanje, ljubavnice
Vi se vjerojatno rastopite kada vam kaže da vas voli, ali te riječi možda nemaju isti učinak na njega. Zato, pogledajte koje će mu geste pokazati da vam je stalo.

1. Vaša puna pažnja

Kada muškarac vidi da provjeravate mobitel tijekom večere, on to tumači kao da vam nije važan', kaže bračni terapeut Mike Dow. ‘To je zato što je muški mozak evoluirao da čini jednu stvar u isto vrijeme dok filtrira sve ostale stimulanse', objašnjava. Iako žene funkcioniraju drugačije, vaš će partner cijeniti što ste usredotočeni samo na njega, zato ga dok govori gledajte u oči i limitirajte sve što vas može omesti.

2. Njegovo omiljeno jelo

‘Stara uzrečica je istinita, najbolji put do muškarčeva srca je kroz njegov trbuh', kaže dr. Dow. Kada mu skuhate omiljenu hranu bez da ga pitate, dajete mu do znanja da ga dobro poznajete. Parovi koji jedno o drugome znaju sitne detalje imaju najsretnije brakove', kaže dr. Dow.

3. Odjenite haljinu u kojoj vas voli vidjeti

Sređivanjem mu dajete poruku da još uvijek želite dobro izgledati za njega, bez obzira koliko bili zajedno. ‘Muški mozak reagira na vizualne znakove više od ženskog. A kada vas vidi u seksi haljini to mu govori da ga još uvijek želite', kaže dr. Dow.

4. Vodite brigu o sebi

Smanjivanje stresa, pravilna prehrana, vježbanje, prestanak pušenja, sve te stvari možda zvuče kao nešto što činite samo za sebe, ali su i način da mu kažete da ga volite. Time poručujete da želite dug, lijep život uz njega.

5. Hvalite ga

Neka vaš partner zna da mislite o njemu ono što bi on htio da ga vidite, čovjeka koji je sposoban skrbiti o vama, rješavati probleme, velikog ljubavnika i viteza u sjajnom oklopu. ‘Povremeni komplimenti o tome kako izgleda i koliko je snažan njemu znače da mu se divite, a to je jednako ljubavi', kaže psihologica Andra Brosh.

6. Potaknite ga da odvoji vrijeme za sebe

Ako vaš partner ulazi u skupinu muškaraca koji imaju problem s verbaliziranjem svojih potreba, povremeno mu predložite da uzme vrijeme za sebe, opusti se s prijateljima, igra video-igrice ili se samo dobro naspava. ‘To mu pokazuje podršku i dozvoljava slobodu da bude bolji', kaže dr. Brosh.

7. Pitajte ga za savjet

Vaš partner se želi osjećati važnim dijelom vašeg života. Pitajte ga za savjet kako riješiti problem na poslu, i pokažite da cijenite njegovo mišljenje. ‘Kada muškarac može nešto popraviti, osjeća se važnim i korisnim', kaže dr. Brosh. Tražiti ga za savjet znači da se oslanjate na njega i da za njega ima mjesta u vašem životu.

8. Zahvaljujte mu za male stvari

Kada sljedeći put odvede djecu u školu ili iznese smeće, izrazite zahvalnost. ‘Jurimo kroz život, zaboravljamo primijetiti dobre stvari i muškarci zaboravljaju reći što trebaju od vas, ali i oni imaju osjećaje. Zato mu recite da to cijenite', savjetuje bračna terapeutkinja Carin Goldstein. Zahvalnost će popraviti njegov stav i unijeti dobru energiju u vezu.

9. Dugi zagrljaji

Umjesto kratkog poljupca prije izlaska iz kuće dajte mu duži zagrljaj. ‘Žene se povezuju verbalno, a muškarci kroz dodir', kaže Goldstein. ‘Zagrlite ga barem na sedam sekundi. Možda vam se čini dugo, ali ima nešto u toj brojci nakon koje će osjećati kao da je od vas stvarno nešto dobio.' I nema sumnje da ćete i vi uživati.

10. Brzinski seks

‘Dugo vođenje ljubavi je u redu, ali povremeno se upustite u seks od par minuta', savjetuje dr. Dow. ‘Nadam se da većinu vremena vodite ljubav uz dugu predigru i puno romantike, ali ponekad se samo poseksajte.'

11. Dajte mu da se ‘ispuše'

Drama na poslu ili u obitelji utječu na njega više nego što bi htio. Zato mu stvorite sigurnu zonu i dozvolite da sruši sve zidove koji ga okružuju. ‘Slušajte što ga muči bez da pokušavate riješiti problem', savjetuje dr. Goldstein. To će mu pokazati da ga ne smatrate slabićem ili nesposobnim. Štoviše, pokazat će mu da vam je stalo.

magazin.net.hr