Stravično: Djevojci htio iskopati oči, jer nije htjela da vodi ljubav s njim

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
...ili da ga oralno zadovoljni, priopćeno je iz CJB Doboj.

Sve je počelo 8. veljače u večernjim satima kada je djevojka oko 20 sati u Jelahu kod Tešnja stopirala mladića obučenog u farmerice i crnu majicu koji je upravljao automobilom Jeta sive boje, čije registracijske oznake nije zapamtila.

Odmah nakon što je sjela u automobil, mladić ju je odvezao na buvlju pijacu u Tešnju, gdje je od nje tražio da vode ljubav. Kada je to odbila, mladić je tražio da ga oralno zadovolji, a kada je djevojka i to odbila, rekao joj je „Imaš lijepe oči, kako bi ti ih mogao iskopati".

Tada su pošli prema Doboju, a slučaj se ponovio u blizini „Vile" na starom putu za Doboj, ali je djevojka i odbila pružiti seksualne usluge, te su stigli do platoa autobuske stanice u Doboju, gdje ju je čekao mladić. Vidjevši da je pao u klopku, vozač Jete je automobil brzinom okrenuo i sa djevojkom pojurio ka Mravićima (FBiH) gdje je u blizini benzinske pumpe „Hifa" djevojku E.S. izbacio iz automobila i pobjegao.

Dobojska policija zajedno sa policijom Tešnja ispituje slučaj pokušaja silovanja Dobojke.

Srna