Strah od prevare: Ženi između nogu stavio katanac

Strah od prevare: Ženi između nogu stavio katanac
Liječnici su joj spasili život te su je pregledali, a otkrili su stravičan slučaj zlostavljanja. Suprug je Sitabi iglom probio genitalije s obje strane te joj je ugradio malu bravu između nogu, javlja Daily Mail.

Ženi je suprug bravu ugradio prije četiri godine, a zaključavao bi je svakog puta dok bi išao na posao. Bravu i remen su joj liječnici uklonili tek nakon što je policija uhvatila muškarca i od njega uzela ključ. Ključeve je držao u svojim čarapama.

Medicinske sestre potvrdile su kako je ženi pored vagine mala brava. Maknuli su je kada su ulovili muškarca - izvijestili su iz bolnice Maharaja u Indiji. Suprug je na policiji rekao kako je stravičan zločin napravio jer su neke žene iz njegove obitelji "zastranile". Zadržali su ga u policiji te su protiv njega podigli optužnicu za maltretiranje i nasilje u obitelji.

Žena je zadržana u bolnici, gdje se oporavlja, a liječnici se nadaju kako će ju ubrzo pustiti na kućnu njegu. Policija je njenog supruga opisala kao "alkoholičara koji je mentalno nestabilan". Par se inače vjenčao kada je žena imala 16 godina, a imaju petero djece. Ona je policiji rekla i kako se pokušala ubiti nakon što je Chouhan pokušao silovati njihovu najstariju kćer.