Stoka ispunio san: Snimio prvi navijački hit s najvećim fanom

pjesma, Marin Ivanović Stoka
...a nas je već polako počela tresti nogometna groznica. Dresovi, navijački rekviziti i navijački hitovi obilježit će sljedećih nekoliko mjeseci svakog ljubitelja najbitnije sporedne stvari na svijetu.

Za nogometno ludilo imat ćemo pravi nogometni hit. Riječ je o JoomBoos kolaboraciji poznatog hrvatskog repera Marina Ivanovića - Stoke (37) i YouTubera i repera Matije Lazarevića (20), poznatog po nadimkom LayZ. Dok Stoka iza sebe ima sedam studijskih albuma, reper LayZ tek jednu pjesmu koja broji preko 2 milijuna pregleda na YouTubeu!

- Matija je predobro odrepao svoje dionice. Jako se veselim ovom projektu, koji se izrealizirao zahvaljujući JoomBoosu. Unatoč tomu što smo snimali danima od jutra do mraka jer je atmosfera na setu bila odlična. Čim smo se upoznali, zbližili smo se kao da se družimo već godinama - rekao je Stoka o poznatom hrvatskom Youtuberu Matiji.

Spajanje dviju potpuno različitih generacija i njihovih pratitelja uredio je savršenom JoomBoos navijačkom pjesmom 'Moja Croatia'. Stoka i LayZ prvi su put surađivali na ovoj pjesmi, a vjerujemo kako ne i posljednji.

Stoka je suradnjom s mladim hrvatskim reperom Layz-em, ujedno ispunio i njegovu dugo očekivanu želju.

- Kao klinci smo uvijek iza zgrade slušali Stoku, no nisam mogao mogao ni zamisliti da ću jednog dana snimiti spot i pjesmubaš s njim - istaknuo je Matija. Dodao je kako nikada nije snimao pred ovakvim kamerama, te da će spot za pjesmu zasigurno biti jedan od boljih spotova u Hrvatskoj.

'Moja Croatia' prava je nogometna himna koja zrači zajedništvom, ponosom i spaja dvije potpuno različite generacije, a premijeru pjesme možete očekivati u petak 18.05. u 12 sati.

24sata.hr