Što žena treba napraviti da bi zadržala muškarca

Niste više sami, osvojili ste vašeg muškarca, a i on je vas. Međutim tek onda kada početna zaljubljenost prođe počinju pitanja, analize, rasprave...

Ako želite vezu na duge staze i ako ne želite da se on jednog dana okrene i kaže - 'Ova veza mi više ne odgovara' potrudite se i savladajte sljedeće, prenosi b92.net.

● Pokažite nježnu stranu
Iako mnogi ne misle tako, muškarci ipak žude za pažnjom i nježnošću. Žene su u današnje vrijeme prezaposlene i preopterećene i jednom kada se veza 'zapusti' teško je vraćati se na vrijeme nježnosti kako je bilo u početku. Dajte sve od sebe kako bi muškarcu pokazale da vam je stalo i pokušajte zajednički život učiniti ljepšim. Kada su muškarci u vezi, emotivnu podršku traže isključivo od svoje partnerice, to ne treba zanemarivati.

● Neka s vama bude zabavno
Kratko i jasno: muškarci pored sebe žele osobu koja je zabavna. Oni ne troše vrijeme analizirajući nijanse; za njih su stvari crne ili bijele. U prijevodu, ili ste fantastično društvo, ili niste. Savjet: budite pripadnica prve grupe. Opustite se, odvojite vrijeme ne planirano za zajednički bijeg u prirodu ili vikend putovanje. Predložite mu nešto što će ugodno iznenaditi, valjda znate što bi to moglo biti. 'Ukočene', neopuštene žene koje poštuju samo svoje vrijeme i misle samo na svoje potrebe nikome nisu zabavno društvo.

● Radite na svom izgledu
O ovome ne treba previše govoriti, stvar je vrlo jasna i već se nebrojeno puta navodilo koliko su muškarci vizualna bića i koliko je izgled ipak važan. Ne treba pretjerivati i postati opterećen vlastitim izgledom, ali ne treba se ni zapustiti.

● Ostavite nešto i za njegovu maštu
Prirodno je da želite bliskost sa svojim partnerom, a to podrazumijeva iskrenost i otvorenost, ali značajan dio privlačnosti na početku je bila i želja da vas upozna. Pošto je taj element nepoznatog stvarao seksualnu tenziju, neophodno je da bar mali dio sačuvate za kasnije jer muškarci uživaju kada im je žena pomalo misterij. Mala distanca rasplamsat će njegove fantazije. Muškarcu ne treba ama baš sve servirati odmah.

● Ponekad zažmirite na jedno oko
Za muškarce vezivanje za jednu osobu nije tako jednostavno kao za žene. Muškarci uporno brane svoju neovisnost i slobodu. Ako muškarca žena pokušava sputavati, ograničavati, promijeniti - to je za vezu alarmantno stanje. Muškarcima je važno da znaju da su u vezi s ženom koja ponekad zna progledati kroz prste. Ne tvrdimo da uvijek treba popuštati i šutjeti pogotovo ako se radi o nečemu što vam je jako važno ali ne treba mu se ni pretjerano penjati po glavi zbog svake sitnice.

preneseno sa www.net.hr