Što sve muškarce privlači na ženama

Premda bi većina žena rekla da su svojim partnerima najprivlačnije kada su dotjerane i odjevene u seksi odjeću, znanstvenici tvrde suprotno. Muškarci ne mogu odoljeti izgledu svoje djevojke kada se vrati s vježbanja ili treninga, a taj izgled, naravno, uključuje znoj, umor i blago raščupanu kosu. Čini se nevjerojatno, no muškarcima se sviđa kada su žene sportski odjevene bez trunčice šminke i parfema.

Žena odjevena u mušku odjeću nevjerojatno je seksi prizor, ako se pita muškarce. Njima je pogled na djevojku u njihovoj majici ili košulji doista neodoljiv, a znanstvenici to povezuju s osjećajem pripadnosti te osjećajem sreće što dijeli život s vama.

Vaše ne baš pohvalne i pomalo neugodne fotografije iz srednje škole muškarcu su uglavnom simpatične te će mu natjerati osmijeh na lice, a sa zanimanjem će promatrati kako mu je partnerica izgledala godinama prije no što su se upoznali.

Promatranje partnerice u igri s djecom u muškarcima pobuđuje posebne osjećaje. Iako ste možda još uvijek na početku veze te vam se teme poput zajedničkog života i djece čine jako dalekima, muškarcima je teško ne raznježiti se na prizor vas s djecom.

Odlazak na romantičnu večeru uvijek je lijep izlazak, no ponekad opuštena atmosfera čini čuda. Tako gotov nijedan muškarac neće odbiti jednostavan obrok koji ćete napraviti za pet minuta te ga pojesti na kauču razgovarajući.

Ženska kozmetika svakome muškarcu predstavlja pravi misterij. Pa iako će napomenuti da vam nije potrebna peta po redu krema za lice, sa zanimanjem će zaviriti u vašu kozmetiku kada bude bio sam u kupaonici, a oni odvažniji će i pokušati otkriti koja bočica čemu služi.

Način kako se odnosite prema njegovoj obitelji može ga oboriti s nogu. Nakon što preživite sve neugodne situacije, pitanja i poneku scenu i dalje imate želju za seksom s njim - to ih jednostavno oduševljava.

Jedna od najseksi stvari muškarcima je ona kada njihova djevojka pojede sve s tanjura ne mareći za kalorije, masti i ugljikohidrate. Neprestane dijete i brojenje kalorija ponekad mogu izludjeti muškarce, a djevojka koja jede bez ikakva opterećenja njima je pravo osvježenje.

Ženska snalažljivost i upornost ponekad mogu biti nevjerojatne. Kojega muškarac ne bi s nogu oborila žena koja sama popravi kompjutor ili ladicu u kupaonici?

izvor: tportal.hr