Što njegov poklon govori o vama

partner, veza, ljubav, sex, veza, sex, partneri, veza, rođenje, muškarac žena, mozak, partner, veza, ljubav, seks, mitovi, muškarac, partner, veza, ljubav, tip, ljubav, ljubavni život, načini, ljubav, iskrenost, veza, brak, veza, partner, ljubav, veza, partner, ljubav, veza, partner, crno vino, ljubav, veza, partner, ljubav, godine, veza, preljubnica, preljub, preljubnik, sex, veza, partner, partner, veza, ljubav, kompliment, sex, veza, partner, sex, žena, partner, veza, poklon, veza, razmišljanje, sex, veza, partner, sex, veza, partner, žene, muškarci, veza, partner, cura, spoj, kupljenje, muškarci, žene, glupost, veza, brak, veza, Novac, partner, čari, život, zajednica, ljubav, veza, partner, žene, ponašanje, veza, Facebook, veza, žena, veza, pravi, muškarci, žene, varanje, veze, geste, veza, ljubav, sreća, parovi, varanje, muž, znakovi, hodanje, brak, snaha, zet, Hercegovina, veze, istraživanje, ljubav, veza, vrste, partneri, tajne, otkrivanje, veza, ljubav, odluke, muškarci, brak, z
Putovanje: Misli da si ona prava
Tip koji želi provesti neko vrijeme s tobom u stranoj državi ili na putovanju općenito, ima jako visoko mišljenje o vašoj vezi. Voli te, a ovakvog tipa je dobro čuvati. Čestitamo na dobrom izboru.

Prvo izdanje tvoje omiljene knjige s potpisom autora: Sluša te

Knjiga o kojoj si ovisna kao poklon? Odlična ideja, a ako ima potpis autora, još bolje. Tip koji se toliko potrudi oko tvojih poklona definitivno te voli, a još k tome i sluša što pričaš. Svaka čast.

Skupe cipele: Ili će te zaprositi, ili napucati

Skupe dizajnerske cipele na visoku petu mogu biti znak da stvarno sluša kada pričaš o njima, pa čak i da te želi vidjeti kako plešeš njima na nekoj svečanosti (po mogućnosti svadbenoj), ali mogu biti i znak da se polako povlači iz veze, kupujući tvoju naklonost cipelama. A možda je samo jako modno osviješten.

Nakit: Ozbiljan je kada si ti u pitanju

Prvi komad nakita znači da je definitivno zagrizao za tebe, i da mu je više stalo do tebe nego do bivše, kojoj je kupio samo plastičnu narukvicu jer ga je natjerala. Nadamo se samo da je odabrao lijep komad, jer ga u svakom slučaju moraš nositi.

Eat, Pray, Love: Moguće da te planira ostaviti

Knjiga o ženi koja pokušava pronaći smisao u životu bez muškaraca mogući je znak da te priprema na prekid. Ili te jednostavno poistovjećuje sa svim ženama koje su zaljubljene u tu knjigu, pa mu je ovo sigurna opcija. Ako je ovo tvoj najdraži film i kupio ti je knjigu jer želi da imaš i to, onda je drag i obziran.

Traka za kosu: Zaboravio je

Traka koja grije uši nije nešto što kupuješ curi, to je poklon koji se daje sestri, a ako ti je upravo to poklonio, znači da se sjetio u zadnji čas. U ovu kategoriju spadaju i čarape, sjajilo i sve slične brzinske stvari koje je mogao kupiti na putu do tebe.

Seksi donji veš: On je na prvom mjestu

Seksi rublje je nešto što obožavaš, ali najbolje se vidi kada ga on gleda. Kupio je tebi nešto u čemu će i on uživati, što i nije tako loše, ali pokazuje i malo sebičnosti. No nema veze, seksi veš je uvijek seksi veš, kakva god bila namjera.

Dekica: Želi provoditi više vremena kod tebe

Topla dekica u kojoj se možete grliti dok gledate televiziju uvijek je dobar znak, a govori i da se želi što više družiti s tobom pod njom. Dekica koju odabere sviđa se i tebi, ali i njemu, jer sigurno ne bi kupio nešto u čemu ne želi biti. Tvoj je tip prava maza.

Članstvo u teretani: Joj

Ili misli da je krajnje vrijeme da smršaviš, ili mu se jednostavno uopće nije dalo razmišljati o tvom poklonu i kupio je nešto što bi i on htio. U svakom slučaju, prilično nekreativan poklon koji govori da ima novca, ali nema ideju za poklon.

index.hr