Što njegov poklon govori o vama

Što njegov poklon govori o vama
Putovanje: Misli da si ona prava
Tip koji želi provesti neko vrijeme s tobom u stranoj državi ili na putovanju općenito, ima jako visoko mišljenje o vašoj vezi. Voli te, a ovakvog tipa je dobro čuvati. Čestitamo na dobrom izboru.

Prvo izdanje tvoje omiljene knjige s potpisom autora: Sluša te

Knjiga o kojoj si ovisna kao poklon? Odlična ideja, a ako ima potpis autora, još bolje. Tip koji se toliko potrudi oko tvojih poklona definitivno te voli, a još k tome i sluša što pričaš. Svaka čast.

Skupe cipele: Ili će te zaprositi, ili napucati

Skupe dizajnerske cipele na visoku petu mogu biti znak da stvarno sluša kada pričaš o njima, pa čak i da te želi vidjeti kako plešeš njima na nekoj svečanosti (po mogućnosti svadbenoj), ali mogu biti i znak da se polako povlači iz veze, kupujući tvoju naklonost cipelama. A možda je samo jako modno osviješten.

Nakit: Ozbiljan je kada si ti u pitanju

Prvi komad nakita znači da je definitivno zagrizao za tebe, i da mu je više stalo do tebe nego do bivše, kojoj je kupio samo plastičnu narukvicu jer ga je natjerala. Nadamo se samo da je odabrao lijep komad, jer ga u svakom slučaju moraš nositi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eat, Pray, Love: Moguće da te planira ostaviti

Knjiga o ženi koja pokušava pronaći smisao u životu bez muškaraca mogući je znak da te priprema na prekid. Ili te jednostavno poistovjećuje sa svim ženama koje su zaljubljene u tu knjigu, pa mu je ovo sigurna opcija. Ako je ovo tvoj najdraži film i kupio ti je knjigu jer želi da imaš i to, onda je drag i obziran.

Traka za kosu: Zaboravio je

Traka koja grije uši nije nešto što kupuješ curi, to je poklon koji se daje sestri, a ako ti je upravo to poklonio, znači da se sjetio u zadnji čas. U ovu kategoriju spadaju i čarape, sjajilo i sve slične brzinske stvari koje je mogao kupiti na putu do tebe.

Seksi donji veš: On je na prvom mjestu

Seksi rublje je nešto što obožavaš, ali najbolje se vidi kada ga on gleda. Kupio je tebi nešto u čemu će i on uživati, što i nije tako loše, ali pokazuje i malo sebičnosti. No nema veze, seksi veš je uvijek seksi veš, kakva god bila namjera.

Dekica: Želi provoditi više vremena kod tebe

Topla dekica u kojoj se možete grliti dok gledate televiziju uvijek je dobar znak, a govori i da se želi što više družiti s tobom pod njom. Dekica koju odabere sviđa se i tebi, ali i njemu, jer sigurno ne bi kupio nešto u čemu ne želi biti. Tvoj je tip prava maza.

Članstvo u teretani: Joj

Ili misli da je krajnje vrijeme da smršaviš, ili mu se jednostavno uopće nije dalo razmišljati o tvom poklonu i kupio je nešto što bi i on htio. U svakom slučaju, prilično nekreativan poklon koji govori da ima novca, ali nema ideju za poklon.

index.hr