Što muškarci žele u seksu, a boje se zatražiti

Ljubavna trenerica Johanna Lyman za Galtime je sastavila listu najpoželjnijih stvari koje muškarci stvarno žele raditi u krevetu:

1. Više oralnog seksa. To nije iznenađenje, ali iznenađenje je da oni ne žele samo oralni seks. Dečki to smatraju savršenom predigrom, što može biti vrlo dobar način da biste začinili vaš ljubavni život. Naravno, ako se vi s time slažete.

2. Striptiz. Nije bitno što nemate tijelo striptizete jer je bitna namjera. Zaplesati svome muškarcu u krilu za njega je doživljaj jer je ples namijenjen samo njemu. Muškarci su vizualna bića, a zatresete li mu bokovima ispred očiju možete ga u trenu uzbuditi. Nekoliko satova striptiza bit će dovoljno da se opustite.

3. Preuzimanje inicijative. Ponekad se vaš muškarac iscrpljen vraća kući. Dosta mu je donošenja odluka, pa će mu poneki put odgovarati da ga zgrabite za kravatu i odvučete u spavaću sobu.

4. Poželjnost. Muški je ego krhak i odbijanje doživljava vrlo osobno. Ponekad želi inicirati seks, ali boji se da niste na istoj valnoj duljini. No tu je i dublji razlog, a to je da vam on želi biti privlačan i osjećati da ga želite. Tada traži intimnost, a ne samo seks.

5. Zaustavljanje igre. Recite što mislite, a napravite ono što kažete i unutar i izvan spavaće sobe. Jer jedino će tako znati kako se osjećate. Muškarcu morate dati do znanja da radi za vas. On to može podnijeti. Osim toga, to je jedini način izgradnje povjerenja za neku dugotrajniju vezu.

Izvor: vecernji list