Što muškarci žele da im radite u krevetu?

Vlada uvjerenje kako je muškarcima važan samo seks, seks i seks, sve za njega i sve zbog njega. To dakako nije tako daleko od istine, ali također nije istina i da muškarci izjednačavaju seks s golim činom - van i unutra, već su im važne aktivne partnerice koje znaju kako se te stvari rade. Pripremili smo vam nekoliko muških zapovjedi koje vode do vrhunskog seksa, barem prema jačem spolu.

Govorite što mu je činiti

Potrebno je puno prakse ne bi li muškarac naučio pravilno pročitati vaš govor tijela, stoga malo instrukcija nije na odmet - osobito ako se radi o mlađem partneru. Svaka djevojka ili žena ima svoje prohtjeve i svoju viziju idealnog seksa, a ako želite orgazam slobodno se raspričajte. Što glasnije to bolje!

Frizurice su seksi

Brazilska depilacija dobila je bitku, ali čini se ne i rat. Naime, većina muškaraca navodno voli frizurice i u svome krevetu ne žele savršene barbike već prirodne djevojke. Nije tajna da mnogi od njih uživaju gledati porno filmove iz 70ih što odaje i njihove preferencije.

Dirty talk

Dok mu pričate što želite od njega slobodno upotrijebite malo vulgarnije izraze. Prema muškarcima ne postoji ništa više seksi od žene koja zna što želi i želi to jako!

Masturbirajte pred njim

Možda će vam u početku biti neugodno, no nakon nekog vremena uživat ćete u ovoj privatnoj predstavi osmišljenoj samo za njega. Ova vizualna pobuda probudit će u vašem muškarcu istinskog Apolona, a na kraju ćete i vi imati koristi.

Ostavite sve opcije otvorenima

Muškarci su zaigrani, znatiželjni i skloni seksualnim egzibicijama. Ako vaš partner predloži neku novu seksualnu igricu koja se kosi s vašim načelima ne odbacujte je prije no što dobro razmislite. Ne kažemo da zbog njega trebate raditi nešto što ne volite, no valja sve probati - možda vam se svidi te idući put vi budete inicijator.

Oslobodite seksualnu boginju

Većina standardnih seks poza podrazumijeva ženu u ležećem položaju, što ponekad može biti inertno. Uključite svoja čula i preuzmite konce u svoje ruke, a muškarca pustite neka uživa u ulozi pijuna!

she.hr