Što muškarci tijekom flerta na internetu ne žele čuti?

sex, zavodnice, preljub, zavodnici, žene, muškarci, privlačnost, muškarci, žene, navike, mane, sex, partner, veza, laž, preljub, godine, žena, muškarac, želje, muškarci, žene, frajeri, sex, veza, partner, muškarac, muškarac, vještine, muškarci, ljubav, veza, partner, partner, veza, ljubav, muškarac, muškarci, veza, partner, muškarac žena, veza, partner, lifestyle, sexy, veza, partner, seks, veza, partner, muškarci, seks, veza, partner, muškarci, žene, macho muškarci, partner, veza, muškarci, žena, veza, partner, ljubav, veza, partner, karakteristike, muškarac, miris, tijelo, parfemi, zavođenje, flert, veza, sreća, stvari, bijeg, pokušaj bijega, žena, zatvor, ljubaznost, neljubaznost, flert, momci, žene, žene, muškarci, suprug, prijateljica
Dobra vijest je da zaista imate mogućnost izbora jer na svaku ženu dolazi pet muškaraca željnih da budu odabrani, izračunao je portal Hocuspoj.com. Loša vijest je ta da su muškarci u zadnjih par desetljeća postali vrlo osjetljivi pa će, traže li nešto više od seksa, svaku vašu riječ izvagati nekoliko puta. Evo što trebate posebno izbjegavati prilikom popunjavanja profila i online flerta:

1. Riječi koje naglašavaju vašu iskrenost ili vjernost
Prema dr. Gildi Carle, autorici knjige „Nemojte se kladiti na princa", muškarci misle da žene koje se kunu u vjernost i iskrenost nisu ni vjerne, ni iskrene. Posebno su skeptični ako se još sve intenzivira riječju „uvijek". Uostalom, iskrenost i vjernost se pretpostavljaju, zar ne? Zašto biste ih onda naglašavali?

2. Raskorak između slike i riječi
Čemu naglašavati da ste vrlo seksi ili privlačni, ako se isto može procijeniti pogledom na priloženu fotografiju? Ako imate trideset godina, objava fotografije s maturalne zabave nije za preporučiti. U istu kategoriju spadaju i fotografije kućnih ljubimaca, zalazaka sunca ili modnog aksesoara. Muškarce to ne zanima.

3. Riječi koje impliciraju da niste slobodni
Postoje muškarci koji preferiraju udane ili žene u vezi. Ako se ne radi o fetišu, najvjerojatnije su i sami u vezama. No svi ostali žele partnericu koja je 100 posto slobodna. Zbog toga su vrlo sumnjičavi prema ženama koje za svoje stanje kažu da je „komplicirano za objasniti". To je razumljivo, nitko ne želi biti žrtvom posesivnog supruga od kojega se upravo razvodite ili partnera s kojim još niste raskinuli sve veze.

4. Navodi koji sugeriraju da se ne brinete o sebi
Budimo iskreni, tko od nas za sebe misli da je ružan, nezgodan, neprivlačan? Ako se žena definira kao „prosječna", vrlo je vjerojatno da je ispodprosječna, misle muškarci. Također, ako je sigurna u sebe, neće reći da su joj drugi rekli da je lijepa ili zgodna. Znat će to i pokazat će da to zna. Nemojte se iznenaditi da današnji muškarci često zaobilaze žene koje ne idu u teretanu ili koje puše. Ako se sami trude oko svojeg izgleda, razumno je za očekivati da isto traže od partnerice.

5. Znakovi koji ukazuju da ste očajni
Započeli ste on-line flert sa zanimljivim muškarcem? Nemojte mu slati privatne poruke ili mailove u gluho doba noći. Također ga nemojte stalno vrebati online ili započinjati chat iste sekunde kada se pojavi. Ne želite da pomisli kako nemate što raditi u životu ili da ste mu zadnja slamka spasa u životu.

6. Loš pravopis je veliki minus
Želite li samosvjesnog i obrazovanog muškarca, ni sami ne smijete biti Eliza Doolittle. Shvatili ste? Eliza! Dobra fora, ha? Dakle, ako baš nikako ne možete naučiti razliku između č i ć, opravdajte se inozemnom tipkovnicom i umjesto tih znakova koristite c. Možda će nekome izgledati smiješno, ali osjećamo potrebu napisati da se između riječi i interpunkcije ne stavlja razmak. Također vodite računa o m i n na kraju riječi. Ali za to nemamo pravila. Koristite rječnik, a ne riječnik.

7. Riječi zbog kojih bi se moglo pomisliti da ste sponzoruša
Muškarci se ne vole smatrati hodajućim novčanikom. Zato izbjegavajte fraze kojima tražite „realizirane", „uspješne", „galantne" ili „financijski osigurane" partnere. U 21. stoljeću bi bilo uputno razmisliti spadate li i sami u te kategorije, zar ne? Volite li često večerati u restoranima, muškarci će očekivati da i sami ponekad posegnete za karticom ili novčanikom. Tako stvari stoje danas, piše Hocuspoj.com.

8. Riječi koje prikrivaju/otkrivaju pravo stanje stvari
Iako su nas učili da muškarcima nisu važne riječi, lagali su nas. Moderni frajeri seciraju svaku rečenicu poput lingvističkih forenzičara. Nemojte se iznenaditi ako napišete da ste sramežljivi, a oni iz toga shvate da vam je samopouzdanje nisko. Ako napišete da ste nekad bili manekenka, danas ste vrlo vjerojatno daleko do toga. „Luckasta" i „otkačena" često znači „čudna" i „neugodna". Ako tražite nekoga sa smislom za humor, najvjerojatnije vam je život tmuran i dosadan.

9. Nabrajanje svog mogućih osobina koje ne želite u budućem parneru
Ako ste umorni od lažljivih, prevrtljivih, nepouzdanih, škrtih i sličnih muškaraca, ne morate to nabrajati. Takvim riječima samo stvarate liku o sebi kao frustriranoj, ogorčenoj i povrijeđenoj osobi. Umjesto toga pošaljite pozitivnu poruku koja će zapravo otkriti koliko volite muškarce.

Zapamtite, internet je pravi katalog muškaraca iz kojeg možete birati po svojoj mjeri. Zbog toga nikad ne odustaje, poručuje Gilda Carle. Neuspjesi su sastavni dio života, ali rast i učenje na vlastitim iskustvima je bit življenja. Ne propuštajte prilike i uživajte u životu pa će i izgledi za susret sa pravim muškarcem biti sve veći.

izvor: hocuspoj.com