Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu?

Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu?
Nisu sama žene te kojima je potrebna 'dorada' i na muškarcima bi se puno toga dalo 'srediti'. Na stranicama AskMena osvanuli su neki savjeti namijenjeni muškarcima kako bi izgledali što bolje pred ženom u golišavom izdanju:

● Uklonite nepotrebne dlačice
Ponekad je ljubavni tepih na muškim prsima dobrodošao ali većina žena će se brzo 'ohladiti' kada vidi dlake koje nekontrolirano rastu u ušima, na ramenima, leđima... Kako bi spriječili takav scenarij dobro se pogledajte u ogledalo i uklonite sve nepotrebne dlake. A mislili ste da samo žene moraju na depilaciju!?

● Vježbajte
Intenzivno vježbanje od nekih 30 minuta prije spoja učvrstit će vaše mišiće sljedećih nekoliko sati. Ako nemate puno vremena napravite nekoliko sklekova i čučnjeva jer će se u tijelu povećati razina endorfina što u konačnici rezultirati izraženijim mišićima, a i većoj samouvjerenosti.

● Pazite što jedete i jedite umjereno
Poznato je koliko se žene muče s hranom i viškom kilograma, ni s muškarcima nije drugačije. Vaša prehrana trebala bi se sastojati od što više nemasnog mesa, voća, povrća, vlakana i žitarica. Općenito je poželjno izbjegavati šećer i brašno.

● Izbjegavajte pivo i coca-colu, pijte vodu!
Koža je sve što ostane kada se skine odjeća i zato koži treba posvećivati puno pažnje kako bi izgledala dobro. To ćete najlakše postići redovitim ispijanjem velikih količina vode. Ne bi bilo loše poneka se počastiti i s nekom kremicom.

● Dobro mirišite
Već smo pisali o tome, a sada ćemo ponoviti - miris je nešto što ženama pomaže u izboru partnera tako da nije dobro podcjenjivati važnost mirisa.

● Nemojte sjediti goli
Sjedenje je puno udobnije od stajanje, ali u tom položaju će vam do izražaja doći svi vaši nedostaci i višak masnog tkiva. Kako bi izbjegli da ona vidi šlaufe, izbjegavajte sjedeći položaj i radije legnite.