Što morate napraviti kod spoja na slijepo

Terapeutkinja Sandy Weiner za Huffington Post iz svog je radnog iskustva izdvojila nekoliko važnih stvari kako bi spoj na slijepo bio uspješan.

Saznajte što više prije spoja

Prijatelji ili članovi obitelji oduševljeno vam govore kako imaju savršenog tipa za vas. Prije nego pristanete, zahvalite i počnite s pitanjima o tom navodno super tipu. Osim uobičajenih informacija poput onih o izgledu ili poslu kojim se bavi, pitajte i zašto je ta osoba baš tip za vas, što najviše cijeni u životu, kakve su mu bile prijašnje veze i što očekuje od osobe s kojom je u vezi. Najveći problem loših spojeva na slijepo su puste želje. Umjesto da se raspitamo o osobi s kojom ćemo se naći, zamišljamo kakva bi ona trebala biti i tada slijedi veliko razočaranje.

Upoznajte se preko propalih pokušaja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako spoj nije uspio, nije kraj svijeta. Za pravu ljubav treba se potruditi, a do nje ćete lakše doći ako naučite nešto iz svojih pogrešaka. Vratite se prijatelju ili prijateljici koji su vam preporučili osobu za spoj i pitajte kakve su bile reakcije s druge strane. Možda radite neke poteze ili stvari kojih niste svjesni, a ostavljaju loš dojam. Naučite li što je možda loše s vaše strane, idući će puta biti bolje.

izvor: tportal.hr