Što loše navike govore o muškarcu?

Muškarac koji se prije donošenja odluka savjetuje s majkom još nije spreman odrasti, a planirate li ozbiljnije korake u zajedničkom životu moglo bi se dogoditi da neće znati biti tu za vas kad će vam to biti potrebno. Prihvatite to odmah ili okrenite leđa.

Pripadnici jačeg spola koji ostavljaju prljavo posuđe u sudoperu su bezobzirni i ne misle na vas i vaše potrebe. Nisu čisti i nisu organizirani, a to može predstavljati problem u vezi. Vama, njima nikako!

Podignuta daska u kupaonici više vas ne iznenađuje, no ukoliko vaš muškarac to uporno radi on jednostavno više želi biti u pravu nego sretan, a zbog toga će trpjeti i vaša svakodnevna prigovaranja.

Muškarac koji će vam otvoriti vrata od automobila ili stana prava je rijetkost, no ukoliko to i ne radi jednostavno nije romantičan. Dakako to možete pojasniti i činjenicom da nije pažljiv.

Kopanje nosa je uistinu ružna navika, a može ukazivati na činjenicu da muškarac ne drži do svoje higijene. Ono što je još gore, uopće ne razmišlja kako njegovo ponašanje i navike utječu na vas!

Griženje noktiju je navika koja otkriva nesigurnost, nervozu i stres. Skloni su joj muškarci koji imaju problema sa sobom i svojim emocijama te se teško nose sa stresom.

Muškarci koji grizu led nisu rijetkost, a u toj navici uživaju prilikom ispijanja bezalkoholnih pića. Time žele poručiti da su snažni alfa mužjaci. Nek' im bude!

Srkanje i mljackanje su navike kojima vas muškarac podsvjesno želi natjerati da ga primijetite i obratite pažnju na njega.

IZVOR: zadovoljna.hr